Brasseurs Brouwers
Recreation / Food

Wokrestaurant Bentelo

 

Wilt u een lekker op Oosterse wijze eten? Kom dan naar ons authentiek Aziatische wokrestaurant in Bentelo. Bij Eastern Plaza kunt u genieten van vele verschillende hapjes en wokgerechten. U kunt reserveren voor groepen, maar ook voor gezinnen met kinderen. Voor iedereen hebben we wel iets lekkers in petto. Zo kunt u bij ons wokrestaurant te Bentelo groenten, vlees en vis laten bereiden in een wokpan of op een teppan yaki plaat. Een chef bereidt het voedsel op traditionele wijze, zodat u kunt een avond lang heerlijk kunt dineren.

Mocht u kinderen bij u hebben dan is er een speciale Kidsplaza waar ze bezig kunnen blijven met koekjes bakken en films kijken. En met het kidsbuffet maakt u ieder kind blij, ze kunnen dan kiezen uit schepijs, slush puppy’s, milkshakes en meer. Ook voor de volwassenen zijn er desserts en patisserie om uit te kiezen. Reserveer vandaag nog en kom eens langs bij Oosters wokrestaurant Eastern Plaza in Bentelo.

Allerlei wokgerechten

Er zijn allerlei wokgerechten die u kunt combineren en proeven in ons Aziatisch wokrestaurant. Zo is het mogelijk om bij Eastern Plaza Bentelo vele traditionele wokgerechten uit te proberen. Denk aan babi pangang, Kantonees speenvarken, maar ook gepaneerde zalm in een heerlijke Oosterse saus met knoflook. Hierbij zijn vele bijgerechten uit de Oriënt toe te voegen. Ons wokrestaurant uit Bentelo serveert bijvoorbeeld vegetarische nasi, bami, witte rijst en mihoen. Ook voor alternatieven zoals gebakken aardappelschijfjes en aardappelkroketten kunt u bij ons Oosterse restaurant terecht. Dit valt onder andere onder het warm buffet dat onze chefs serveren.

Desserts en dergelijken

Om een avond goed af te sluiten zijn er passende desserts nodig. Ons wokrestaurant in Bentelo trakteert diverse desserts en patisserie voor de echte zoetekauwen. Wij hebben een uitgebreid dessertbuffet met koude, maar ook warme heerlijkheden. Zo zijn er 12 soorten Italiaans schepijs die ambachtelijk zijn klaargemaakt. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van de chocoladefonteinen van ons wokrestaurant uit Bentelo. Wilt u ook eens goed uit eten gaan? Neem dan een kijkje bij Eastern Plaza.