Brasseurs Brouwers
Recreation / Food

Moderne catering voor thuis of zakelijk

Catering op locatie

Wanneer je iets te vieren hebt met een gezelschap particulier of zakelijk dan is vaak de locatie belangrijk maar ook de catering (eten en drinken). Steeds vaker zien we dat er gebruik gemaakt wordt van slimme catering. We noemen dit ook wel catering op locatie en het voordeel van deze vorm van catering is er vooral op gericht dat u compleet verzorgd wordt en niets hoeft te doen om uw feest te organiseren. Dit is zowel handig wanneer u een verjaardagsfeest, jubileum of familiefeest organiseert. Maar ook wanneer u een bedrijf heeft en bijvoorbeeld een bedrijfsfeest wilt organiseren of een klanten dag gaat organiseren.

Diversiteit binnen catering

Wanneer we aan catering denken zullen de meeste mensen al snel denken aan een buffet waarbij er verschillende gerechten met vis en vlees beschikbaar zijn. Met lekkere salades en friet en onbeperkte drank is dit een veel voorkomende vorm van catering. Toch is er meer mogelijk en zijn de gerechten uitgebreider als ook specifieker. Naast de verschillende keukens als frans, Italiaans of gewoon Hollands zijn er ook mogelijkheden voor poffertjes, wraps of zelfs pizza’s. Ook de barbecue is in de zomer erg populair en geeft met de service van een professionele kok een bijzonder karakter aan uw feest.

Gemak van een vaste locatie

Maar wanneer u niet de ruimte heeft voor een groot feest of als bedrijf niet in uw bedrijfspand uw gasten wilt ontvangen is de locatie natuurlijk erg belangrijk. Waar kun je nu een goede locatie vinden waar direct de catering compleet verzorgd is. De moderne cateraar heeft vanwege zijn contacten met toeleveranciers hier de benodigde ervaring mee. Veel cateraars zullen al vaker op unieke locaties een feest hebben verzorgd en kennen de directe omgeving vaak erg goed. Welke voorzieningen wenst u en wat is het budget zijn de belangrijkste ingrediënten voor de cateraar om een geschikt aanbod te kunnen doen. Laat je vooral eens verassen in de creativiteit van de cateraar.

 

http://www.wellingcatering.nl