Brasseurs Brouwers
Image default
Recreation / Food

Toepassing van codering

Coderingstaat tegenwoordig voor vertrouwen. Je kunt codering zowat niet meer wegdenken uit het dagelijks leven. Codering is onderhand, langzaamaan toegedrongen tot bijna alle facetten van het leven zowel privé als zakelijk. Een goede codering is ondertussen ook een kwaliteitskenmerk geworden voor productveiligheid voor de eindgebruiker.

Drank en levensmiddelen
Aan de drank en levensmiddelen industrie zitten hoge standaarden wat betreft codering. Deze standaarden bestaan uit de hoogste productieveiligheid en uiterst hoge productie snelheden met een uitstekende kwaliteit die aan alle voorwaarden moeten voldoen. Door een professionele omzetting van een aantal flexibele codeeroplossing kan je ervoor zorgen dat je productie verloop soepeler gaat lopen. Hierbij kan het gaan om de minimale houdbaarheid, partijtracering, productie datum of andere informatie. Je kunt hiermee afstemmen op de desbetreffende opdracht en daar staan dan een aantal coderingssystemen van de meest uiteenlopende technologieën voor je ter beschikking.

Praktijk getest
Je ziet vaak veel informatie op levensmiddelen staan. Dit kan variëren tot de houdbaarheid datum, hoe je het moet bewaren, hoe je het klaar kan maken, de ingrediënten die erin zitten enzovoort. Hier zijn een aantal regels aan verbonden door de EU-verordening. De verpakking moet goed leesbaar kunnen zijn. Dit houdt in dat de etikettering van levensmiddelen  die je op een levensmiddel op de verpakking zet goed leesbaar is. Niet dat het er zo onduidelijk staat dat je de tekst niet kan lezen. Bij een coderingsysteem is een helder en duidelijk schriftbeeld een basisvereiste, anders voldoe je niet aan de regel. Uiteraard moet je ook rekening houden dat de lay-out op de verpakking past. Kortom, Codering komt steeds vaker en meer voor. Je komt het zowat overal tegen. Codering is een aardig high tech snufje. Je moet namelijk precies de juiste tekst en op het juiste voormaat printen. Dit om te zorgen dat alles aan de regels voldoet en goed leesbaar is. Dit kun je allemaal doen met een code printer.

http://coding.koenig-bauer.com