Brasseurs Brouwers
Recreation / Food

All-you-can-eat restaurant Schiedam

Bent u van plan om naar een all-you-can-eat restaurant in Schiedam te gaan? Ga dan naar ons restaurant Schiedam. Daar vindt u de aantrekkelijke all-in arrangementen van de regio Rotterdam. Zo kunt u voor een scherpe prijs voor 2,5 uur lang onbeperkt eten en drinken. Men kan dan ongelimiteerd sushi eten, wokken, grillen op de teppan yaki en andere traditionele Aziatische gerechten nuttigen. Verder bieden we voor mensen die niet zo van Oosterse maaltijden houden tevens nog eten aan uit andere keukens. Op die wijze kunt u uw gehele familie uitnodigen zonder bang te zijn dat er iemand tussen zit die het voedsel uit ons restaurant te Schiedam niet lust.

Plaats een reservering en kies voor een avond onbeperkt genieten van diverse vers bereide voor-, hoofd- en nagerechten. Daarbij is er plek voor kinderen die op onze speciale speelplek terecht kunnen terwijl de volwassenen aan tafel dineren. Wilt u dus van alle gemakken zijn voorzien? Kies dan voor ons all-you-can-eat restaurant in regio Schiedam.

All-in arrangement

In ons all-you-can-eat restaurant uit Schiedam kunt u werkelijk ongelimiteerd uit de Aziatische keuken eten. Zo omvat ons all-in arrangement ook drankjes van niet-alcoholische aard. Verder zijn er ook de toetjes en de desserts in meegenomen. U kunt dus heerlijk onbezorgd onze soepen proeven, de gegrilde hapjes, de gerechten uit de wokpan, de vers bereide sushi en meer. Ingeval van de direct bereide maaltijden zal een chef u assisteren in het klaarmaken van de hoofdgerechten. U kiest dan de ingrediënten en de sauzen om een unieke smaak eraan te geven waarna de kok uit ons restaurant in Schiedam het geheel opbakt. Hetzelfde geldt voor de gril. De teppan yaki platen zijn metalen platen die bediend worden door onze chefs. Dat is allemaal bij het all-in arrangement inbegrepen. Wilt u dus maximaal genieten ga dan eens naar ons restaurant te Schiedam.

Nagerechten om van te smullen

Er zijn in ons all-you-can-eat restaurant in Schiedam nog tal van nagerechten om van te smullen. Daarbij kan men dan denken aan schepijs dat op traditionele Italiaanse wijze is bereid. Dat kan men vervolgens combineren met de chocolade uit de chocoladefontein en de verse vruchten zoals aardbei. Zodoende kan men bij ons restaurant te Schiedam terecht voor al het lekkers vanuit Azië tot Europa.