Brasseurs Brouwers
Image default
Recreation / Food

Studenten vergeten de kleinste dingen

Studenten vergeten de kleinste dingen

Vrijwel alle huishouden zijn in het bezit van belangrijke gereedschappen. Erg handig omdat je die altijd op onverwachte momenten nodig zult hebben. Toch zit dat bij genoeg mensen anders. Voornamelijk bij studenten die op zichzelf wonen. Over het algemeen hebben zij allemaal wel een schroevendraaier en een hamer. Maar wanneer het om verschillende soorten schroeven gaat, heeft vrijwel niemand ze op voorraad thuis.  

Alweer kwijt 

Ook voor studenten is het handig om voldoende schroeven thuis klaar te hebben liggen. Het moeten dan wel verschillende soorten zijn. Zo heb je bijvoorbeeld snelbouwschroeven, houtschroeven en spaanplaatschroeven. Het is bij iedereen wel is voorgekomen dat zij thuis bepaalde dingen losschroeven om het vervolgens te verplaatsen. Wanneer je bij het losschroeven de schroeven kwijt raakt, dan scheelt het heel wat zoekwerk als je gewoon een paar nieuwe klaar hebt liggen.

 

Koop het zelf 

Soms lijkt het alsof studenten liever heel hun contactenlijst op whatsapp langsgaan om te kijken bij wie ze wat schroeven kunnen scoren, dan dat zij die tijd gebruiken om gewoon wat verschillende soorten schroeven in te kopen. Dat komt het vaakst voor wanneer studenten spontaan van plan zijn om te klussen of wat dingen in elkaar te zetten. Ook in dat geval is het veel handiger om gewoon je eigen spullen te hebben.

Niet compleet

Gelukkig komt het bijna nooit voor dat je bestelling niet compleet is waardoor je het product niet in elkaar kan zetten. Toch gebeurt het regelmatig dat een student schroeven van een bestelling snel kwijt raakt. Studenten zijn eenmaal wat slordiger met hun spullen dan een gemiddeld huishouden. 

 

Studenten klussen niet vaak. Desondanks komen zij op genoeg momenten erachter hoe belangrijk het is om in ieder geval voldoende soorten schroeven thuis te hebben. Het zijn altijd juist de kleine dingen die zij makkelijk kwijt raken of net nodig hebben wanneer zij iets in elkaar willen zetten. Daarom is zou het ideaal zijn als studenten voortaan alvast wat  hout, spaanplaats, MDF en bijvoorbeeld woodies schroeven kopen, voordat zij het echt nodig hebben.

 

https://www.bnvtools.nl/