Brasseurs Brouwers
Image default
Recreation / Food

Hoe maak ik er een geslaagde kerst van?

Kerst, het feest in december waarbij de geboorte van Jezus Christus gevierd wordt. Voor velen een goede reden om lekker op ski vakantie te gaan waarbij het voor anderen een goede reden is om met de hele familie bij elkaar te komen en lekker te gaan eten. Goed gezelschap en lekker eten is waar het velen om draait bij dit feest, maar wat is er allemaal nou nodig om er een geslaagde kerst van te maken? 

Goed gezelschap

Misschien wel de meest voor de hand liggende maar ook de meest belangrijke factor; goed gezelschap. Er zijn natuurlijk twee kerstdagen en één kerstavond en dus is het belangrijk om te kijken hoe je dit gaat verdelen, ga je de ene dag bij jouw familie en de andere dag bij je schoonfamilie? Nodig je de ene avond je ouders uit en de andere avond zijn ouders of doe je dit op dezelfde avond? Wil je ook een avond met vrienden? Goed om over na te denken dus.

De activiteit

Naast dat ‘lekker eten’ veel gedaan wordt met kerst zijn er ook nog veel andere activiteiten om te doen. Tijdens kerst zijn er namelijk altijd veel activiteiten om te doen zoals naar een kerstshow gaan, marktjes bezoeken, schaatsen, een stad bezoeken, spelletjes doen met de familie of gewoon ouderwets kerstfilms kijken op de bank met een dekentje en warme chocomel met slagroom.

De boom en versiering

Dit geeft toch altijd de winterse kerstvibe als je kerstboom met versiering staat en ook jouw hele huis versierd is. De cadeautjes onder de boom leggen en door je woonkamer heen nog wat leuke versieringen zoals de kerstsokken aan de open haard. Of je nu gaat voor een echte boom, een kerstboom met sneeuw of een kunstkerstboom met verlichting, het geeft gelijk een hele andere sfeer aan jouw woonkamer.

https://www.xmasdeco.nl/