Brasseurs Brouwers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Richt uw horeca onderneming in met professionele apparatuur

Gaat u binnenkort een nieuwe horeca onderneming oprichten en bent u op zoek naar een gloednieuwe inrichting? Of is de huidige apparatuur in uw zaak aan vervanging toe vanwege veroudering of slijtage? Wat de reden ook is, in de webshop van Horeca Koeling vindt u alle apparatuur en benodigdheden om uw onderneming professioneel in te richten, zowel in het zitgedeelte als achter de schermen in de keuken. De kwalitatieve materialen die u bestelt bij Horeca Koeling worden vakkundig geïnstalleerd door een expert, zodat u verzekerd bent van optimaal gebruiksgemak.

Welke apparaten schaft u allemaal aan?

Afhankelijk van het soort horeca onderneming dat u heeft, schaft u passende apparatuur aan. In een koffiebar heeft u namelijk andere apparatuur nodig dan in een sterrenrestaurant. Het assortiment met horeca apparatuur bij Horeca Koeling is groot en divers, zodat iedere ondernemer vindt wat hij of zij nodig heeft. Denk onder andere aan de volgende soorten apparatuur:

  • Friteuses, zowel los als inbouw
  • Heteluchtovens van verschillende niveaus en met uiteenlopende toepassingen
  • Fornuizen, onder andere elektronisch, gas en infrarood
  • Contactgrills voor het snel verwarmen van uw gerechten
  • Professionele espressoapparaten
  • Koelelementen zoals vrieskisten en koelcellen

Daarnaast zijn er ook veel verschillende soorten rvs meubilair verkrijgbaar zoals afzuigkappen, opbergkasten en tafels. Met andere woorden, bij Horeca Koeling bent u op de juiste plaats voor de complete inrichting van uw horeca onderneming.  

Profiteer van voordeel bij de groothandel in horeca apparatuur

Een van de grote voordelen is dat u in de 5-sterren webshop van Horeca Koeling alle horeca apparatuur op één plaats bestelt. Bovendien zijn alle benodigdheden van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Heeft u de horeca apparatuur gevonden die u nodig heeft? Na het plaatsten van de bestelling profiteert u van snelle én kosteloze levering van uw horeca apparatuur. Zijn de apparaten niet wat u verwachtte? Dan rekent u op de geld terug-garantie.

https://www.horecakoeling.be/