Brasseurs Brouwers
Image default
Eten en drinken

Met deze traiteur erbij geniet u van heerlijke catering op uw huwelijksfeest of trouwfeest

Wat is er beter dan heerlijk eten en drinken op uw feestelijke gelegenheid? U en uw gasten zullen met het volledige gemak kunnen genieten van het feest. Zo vergeet u even al uw zorgen en kunt u de gelegenheid vieren waarvoor u bent gekomen. Heerlijk eten en drinken wacht op u als u JÖRD inschakelt als traiteur voor de catering van bijvoorbeeld uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Wat JÖRD zo uniek maakt, is de manier waarop zij werken. Zij staan op een flexibele manier voor u klaar om een dienstverlening aan te bieden waarbij u centraal staat. Iedereen heeft zo wel zijn eigen voorkeuren en wensen als het gaat om een catering. De medewerkers van deze onderneming luisteren hier maar al te graag naar en bouwen samen met u een feestverloop uit dat helemaal past voor u.

U hoeft alleen maar te genieten

Zou u graag een traiteur hebben voor uw bedrijfsfeest die een feilloze walking dinner in elkaar steekt? Of had u eerder een catering voor een huwelijksfeest in gedachten waarbij u gebruikmaakt van een traditionele à table service? Het is allebei mogelijk bij JÖRD. Met een enthousiast team en vele jaren aan ervaring kunnen zij vele gangen op uw borden toveren, maar ook delicate hapjes die als smaakbommen uw gasten zullen bekoren. Het is eveneens mogelijk om een buffet te arrangeren; de ideale optie aangezien zowel de grote als kleine eters precies de gewenste hoeveelheden kunnen consumeren. Wat uw wensen ook mogen zijn, het personeel van JÖRD maakt het allemaal mogelijk.

Schakel dit team in voor uw volgende gelegenheid

Zoek dus niet verder naar een traiteur die de catering verzorgt op uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Neem contact op met dit bedrijf en vertel aan hen wat u precies voor ogen heeft. Op basis van een eerste gesprek zult u ontdekken dat deze cateraar er alles aan doet om uw visie te realiseren. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten van de gelegenheid die u te vieren heeft!