Brasseurs Brouwers
Image default
Eten en drinken

Picknickkleed van tafelzeil

Mijn man en ik houden van fietsen. Normaliter stipelde hij altijd een route uit en onderweg kwamen we altijd wel een leuk restaurantje tegen, een bistro of snackbar met een gezellig terras waar we dan even lekker gingen zitten en genoten van een overheerlijke lunch. Door de lockdown die veroorzaakt wordt door corona zijn momenteel alle terrassen gesloten. Dat was in het begin echt even wennen voor ons. Het haalde eigenlijk een stukje gezelligheid voor ons weg. Want niet alleen het fietsen an zich vonden wij zo leuk om te doen. Het was minstens net zo leuk om een terrasje te pakken en ook daar even te genieten. Toch hebben we daar zo langzamerhand een fijne weg in weten te vinden. Na enkele kale fietstochten bedacht ik mij dat we maar eens onderweg moesten gaan picknicken. Dus ik had wat broodjes gesmeerd, koffiekan mee op de fiets, picknickkleedje gekocht en meegenomen. En dat vonden we eigenlijk heel erg gezellig. Ik had alleen niet echt een goed picknickkleed, want hij was niet waterdicht. Het vochtige gras dat dan onder het picknickkleed zat, zorgde in een mum van tijd ervoor dat ook onze billen nat werden. En dat is nog tot daar aan toe. Maar ikzelf heb altijd gauw last van de rug, vooral bij kou. Voor mij is dat dus funnest. Als je online zoekt zijn er helemaal niet veel picknickkleden te koop dus heb ik wat anders bedacht. Ik heb een tafelzeil online gekocht en die gebruik ik voortaan als picknickkleed. Voordeel van een tafelzeil is dat het waterdicht is, dus hoe lang we ook blijven picknicken, we gaan geen natte billen krijgen. Een ander voordeel vond ik dat ik het tafelzeil op maat kan laten snijden. Ik heb dus voor een wat grotere afmeting gekozen waardoor we zelfs even lekker kunnen liggen en zodoende van het zonnetje kunnen genieten. Het tafelzeil dat je op maat kun laten snijden is te koop bij Hiptafelzeil.nl een leuke webshop in tafelzeilen en tafelkleden. Qua gewicht is het niet zo dat het nu heel zwaar aanvoelt in mijn fietstassen. Ik vind het dan ook zeker een aanrader!

https://www.hiptafelzeil.nl/