Brasseurs Brouwers
Eten en drinken

Catering bestellen via het online platform van Happie Delivery

Een evenement organiseren heeft veel voeten in de aarde. Gasten uitnodigen, locatie regelen, randzaken organiseren, zoals garderobbe, versiering uitnodigingen en last but not least, de catering. Voor dit laast heeft Happie Delivery nu de ideale oplossing. Wanneer u catering nodig heeft zorgt het online catering bestelplatform van Happie Delivery ervoor dat u binnen enkele ogenblikken uw catering heeft geregeld en verder kunt met de organistatie van andere belangrijke punten. 

 

Hoe kan je jouw bestelling plaatsen bij Happie Delivery?

De overzichtelijke webshop van Happie Delivery zorgt ervoor dat u snel een eenvoudig de perfect catering voor uw bijeenkomst kunt vinden. Of dit nu een bruiloft, meeting of presentatie is. Voor alle gelegenheden heeft Happie Delivery de juiste catering. Door een paar klikken op de knop staan de lekkerste gerechten in uw winkelwagen en kunt u door naar het checkout proces. Deze duurt niet langer dan enkele minuten. Hier kunt u uw adres gegevens invullen en kiezen hoe u wilt betalen; pinnen bij aflvering, Ideal, of op factuur. 

 

Hoe wordt de catering bezorgd?

De catering wordt altijd bij u op locatie afgeleverd in thermoboxen. Zo blijft uw bestelling op de juiste temperatuur en van perfect kwaliteit. Buffetten zetten wij helemaal voor u klaar. Wanneer wij weer bij u weg gaan staat er een tafel met heerlijke salades, staan de gerechten warm in chafingdishes en staan de borden en bestek paraat voor u. Het beste is nog; Dit zit allemaal bij de koste inbegrepen. Wanneer u klaar bent met dineren komen wij de spullen weer ophalen. De vaat kunt u gewoon vuil inleveren. Wij doen de afwas voor u.

 

Welke soorten catering kan ik uit kiezen?

Het assortiment is ongelofelijk groot! Zo is er voor elke gelegenheid wel de juiste catering te vinden. Er staan heerlijke BBQ pakketten op het platform, unieke buffet die je nergens anders ziet, de lekkerste hapjes. Zelf een high wine kunt u laten bezorgen. Hoe leuk is dat! Heeft u binnenkort een cateraar nodig die u voorziet in de lekkerste gerechten voor jou bijeenkomst. Zoek snel uw catering op het online platform van Happie Delivery en bespaar zeeën van tijd.