Brasseurs Brouwers
Image default
Eten en drinken

Laat een rijdende frituur aan huis komen voor al uw feesten

Organiseert u binnenkort bij u thuis een feest? Bijvoorbeeld om uw verjaardag of jubileum te vieren? Dan wilt u zorgeloos kunnen genieten van het fijne gezelschap zonder urenlang in de weer te moeten zijn met alle voorbereidingen. Vooral het bereiden van eten voor uw gasten neemt veel tijd in beslag. Gelukkig bestaat er een uitstekende oplossing om uw gasten te trakteren op een heerlijke maaltijd zonder enige moeite langs uw kant: de frituur aan huis van Friet & Co. Dit bedrijf uit Antwerpen beschikt over een mobiele frituur die langskomt op feesten en events in heel België om gasten te trakteren op versgebakken frieten. Wilt u ook genieten van artisanale Belgische frieten op uw feest? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden van deze mobiele frituur!

Frieten en snack à volonté

Laat u de frituur van Friet & Co aan huis komen voor uw feest binnenkort? Dan trakteert u uw gasten op frieten, sauzen en snacks à volonté. U geniet bovendien van een vaste prijs per persoon, dankzij de verschillende formules die het bedrijf biedt. Elke formule biedt standaard frieten en sauzen à volonté, maar het assortiment snacks verschilt per formule. Dit gaat van de Genieters-formule tot de Deluxe-formule met wel elf verschillende soorten snack à volonté voor 11 euro per persoon. Dankzij het ruime assortiment zit er voor elke gast wel iets tussen. De frituur aan huis is bovendien inclusief ervaren personeel van Friet & Co dat instaat voor het bakken en bedienen van uw gasten. Zo geniet u zorgeloos van de tijd met uw vrienden en familie.

Ontdek de mogelijkheden voor uw feest

Heeft u interesse in de mobiele frituur aan huis van Friet & Co? Wilt u deze inhuren voor uw feest thuis of voor een zakelijk event? Infomeer dan zeker naar de verschillende mogelijkheden die dit bedrijf uit Antwerpen biedt. Op de website van Friet & Co vindt u bovendien meer informatie over de verschillende formules en kostprijs. Ook kunt u er eenvoudig vragen om een offerte op maat voor uw event.