Brasseurs Brouwers
Image default
Eten en drinken

Drank en geurkaarsen bestellen in enkele muisklikken

In 1875 begon Huis Windels als een tabakszaak. Ze waren de eerste in het land en bleven vele jaren de echte specialist in sigaren en andere tabaksproducten. Doorheen de jaren begon deze Mechelse winkel hun aanbod uit te breiden met sterke drank die je ook online kan bestellen. Whisky werd een echte specialiteit waar ze zeer trots op waren, en nog steeds zijn. In 2020 werden ze bijvoorbeeld nog verkozen tot de beste whiskyshop. Ondertussen hebben ze dit aanbod nog meer uitgebreid met geurkaarsen.

Geef geurkaarsen als cadeau

Bij Huis Windels hebben ze verschillende kaarsen van WoodWick ter beschikking. Dit merk staat bekend om hun decoratieve kaarsen met een houten wiek. De kaarsen hebben een speciaal design waardoor je steeds kan genieten van een knisperend geluid. Het brengt je gegarandeerd tot rust. Net als deze experten is WoodWick altijd op zoek naar duurzame materialen. De kaarsen zijn daarom gemaakt van plantaardige soja en zuivere etherische oliën. Zelfs het glas bestaat uit gerecycleerd materiaal. Ben jij uitgenodigd voor een feestelijke gelegenheid en zoek je nog het ideale cadeau? Dan kan je nooit verkeerd doen met de drank en geurkaarsen die je online kan bestellen bij deze speciaalzaak. Ze hebben zelfs exclusieve giftsets, waardoor je verschillende geuren cadeau kan geven. Er zit vast en zeker iets tussen dat je vrienden of familie goed vindt. Wil je graag meerdere geuren in één potje? Ook dat is mogelijk dankzij de WoodWick trilogy. Zo geniet je van het beste dat dit merk te bieden heeft. De brandtijd van deze kaarsen hangt steeds af van de grootte van de kaars, maar je kan er altijd zeker van zijn dat ze lange tijd blijven branden.

Vind het ideale geschenk in deze winkel

Ben je niet zeker of je een fles van Douglas Laing Glen Garioch wilt bestellen of welke geurkaars je het best als cadeau kan geven? Dat is geen enkel probleem. Bij Huis Windels in Mechelen verkopen ze namelijk ook een geschenkbon. Je bepaalt gemakkelijk zelf de waarde die je cadeau geeft. Voor meer informatie over al hun producten en bonnen, kan je hen steeds telefonisch contacteren.