Brasseurs Brouwers
Image default
Eten en drinken

Taart kopen voor een speciale gelegenheid?

Heb je binnenkort een verjaardag, jubileum, geboorte of een slaging? Dan kan een taart daar uiteraard niet bij ontbreken. Met een taart maak je het feestje helemaal compleet. Alleen al bij het zien van zo’n taart tovert er een glimlach op je gezicht. En welk feestje kan nou geen glimlach gebruiken? En naast dat een taart je vrolijk maakt zijn ze ook nog eens ontzettend lekker. Hieronder vertellen we je alles over de soorten smaken van taarten.

Taarten in allerlei smaken

Of je nu een liefhebber bent van chocolade, tiramisu, of fruit? Voor iedere smaak is er een bijpassende taart. Zo heb je de échte appeltaart met een stevige roomboterbodem en een heerlijke smeuïge appelvulling. Een appeltaart valt meestal bij iedereen wel in de smaak valt, dus met een appeltaart zit je vaak wel goed. Wil je liever voor een iets specialere smaak taart gaan? De worteltaart omhuld door een crème van roomkaas met vanille is ook een enorm populaire taart. Bij worteltaart denk je misschien niet gelijk aan een heerlijke taart maar het is lang niet zo spannend als het klinkt. Wellicht ben je na het nemen van 1 hap uit de taart helemaal verkocht. Liever iets anders dan een taart? Dan kan je altijd nog voor een overheerlijke vlaai gaan van Patisserie Limburgia

Een taart voor iedere gelegenheid

Taarten zijn er voor iedere gelegenheid. Je kunt de taart zo persoonlijk maken als je wilt. Zo zijn er fototaarten waar je een afbeelding van jou en een vriend/vriendin kan laten afdrukken. Een uniekere taart dan een fototaart kan bijna niet! Bij een verjaardag, jubilieum of slaging passen meerdere taarten. Zo kun je kiezen voor de populaire slagroomtaart opbouwd uit meerdere lagen cake en heerlijke room en gedecoreerd met verse vruchtjes en chocolade. Naast dat de slagroomtaart er vrolijk uitziet, is hij ook nog eens om te smullen! Naast de slagroomtaarten heb je de geliefde dripcakes. Deze cake opgebouwd uit lagen cake met bavarois heeft een heerlijke coating die over de zijkanten druipt. Dit geeft een leuk en vrolijk effect aan de taart. Perfect voor een feestelijke gelegenheid!

 

Ook zijn er geboortetaarten voor jongens en geboortetaarten voor meisjes. Bekleed met roze/witte of blauwe/witte muisjes met in het midden de tekst ‘Hoera een jongen’ of ‘Hoera een meisje’. De traditionele kleuren om de geboorte van een meisje of jongen aan te duiden. Geboortetaarten zijn vrolijke taarten die om te smullen zijn!

De diverse groottes van taarten

Of het nu om een speciale gelegenheid voor een groot of een klein gezelschap gaat? Taarten bestellen kan in alle formaten. Zo kun je bij een klein gezelschap al kiezen voor een 6-8 persoonstaart. Maar bij grotere groepen voor 12 of 16 personen. Uiteraard is het leuk om bij grotere groepen dan 16 verschillende soorten taarten te kopen. Zo kun je combineren en het gezelschap een variatie van verschillende smaken taart aanbieden. Ook hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken of het bezoek de taart wel lust.

 

https://www.limburgiavlaai.nl/