Brasseurs Brouwers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw Dräger gaspakken zijn altijd in orde dankzij deze specialist

Heeft u een bedrijf in de industriesector en werken uw werknemers geregeld met gaspakken van het Duitse merk Dräger? Dat is een goede keuze, want deze pakken zijn van absolute topkwaliteit. Ondanks de hoge kwaliteit van deze pakken, gaan ze uiteraard zo nu en dan kapot of moeten ze eens grondig gereinigd worden. In beide gevallen kunt u terecht bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken. Ze zijn een specialist in alles wat met gasmaskers te maken heeft en dat merkt u aan hun service. Veiligheid is van levenslang bij het werken met gaspakken. Daarom voeren ze elke herstelling uiterst nauwkeurig uit en organiseren ze nadien allerlei tests. Op deze manier is de veiligheid van de pakken gegarandeerd. U kunt bovendien bij hen een onderhoudsplan opstellen. Zo worden er vaste onderhoudsmomenten ingepland, zodat uw pakken altijd in orde zijn.

Gaspakken huren of kopen

Heeft u nog geen gaspakken van het merk Dräger, maar bent u wel geïnteresseerd? Ook dan kunt u rekenen op Volgelaatsmasker.be. Dankzij hun groot netwerk binnen de hygiënische wereld kunnen ze praktisch elk type masker en pak verkrijgen. Wenst u deze pakken aan te schaffen? U kiest zelf of u deze pakken koopt of voor een bepaalde tijd wilt huren. Wanneer u deze pakken vaak moet gebruiken, is het uiteraard interessant voor u om ze aan te kopen, maar voor een project kunt u waarschijnlijk beter kiezen voor het huren van deze gaspakken.

Contacteer hen voor het nodige advies

Bent u niet helemaal zeker of u de gaspakken van Dräger kunt gebruiken of twijfel u nog tussen kopen of huren? Vraag dan gewoon om advies! Hun team beschikt over de nodige ervaring om u op perfecte wijze van dienst te zijn. Wilt u genieten van totaalservice en bij het aankopen ook ineens een volledig onderhoudsplan afstemmen? Vraag dan gerust om een offerte zodat u op voorhand weet hoeveel u ongeveer zult moeten betalen!

https://www.volgelaatsmasker.be/