Brasseurs Brouwers
Zakelijke dienstverlening

Maak indruk door een business event te organiseren

Voor het onderhouden van relaties met partners en klanten, maar ook om de waarden van uw bedrijf te laten zien, is het aangewezen om een business event te organiseren. Dat kan gaan om een grootschalig evenement waarbij u heel veel mensen uitnodigt, maar evenzeer is een kleinere bijeenkomst een doeltreffende manier om uw bedrijf van zijn beste kant te laten zien. Reken daarvoor op de expertise van JADA events. Zij organiseren een geheel business event voor u, volledig volgens uw wensen en ideeën.

Het beproefde recept voor een foutloos evenement

Hoe gaan de medewerkers van JADA Events aan de slag? Allereerst is het belangrijk om uw wensen en voorkeuren in kaart te brengen. Daarvoor is een initieel gesprek van groot belang. Hier gaan zij graag met u rond de tafel zitten en bespreken wat voor business event u in gedachten heeft om te organiseren. Op basis van dit gesprek gaan de creatieve geesten van JADA Events aan de slag en zoeken zij naar geschikte locaties en de gewenste animatie die binnen het opgegeven budget past. Nadat er voldoende research is gedaan, presenteren zij verschillende mogelijke business events waarbij u vervolgens kiest wat u het meeste aanspreekt.

Samen bouwen aan een mooi resultaat

Als laatste fase in de samenwerking is het belangrijk om te evalueren wat u vond van het evenement. Merkte u bepaalde haperingen op of was u toch enigszins ontevreden over bepaalde aspecten? Dan horen zij dit maar al te graag zodat wij opmerken wat u goed en minder goed vond. Deze feedback verwerken zij zodat we de volgende keer weer een beter business event kunnen organiseren. Door de vele ervaringen doorheen de jaren, hebben zij geleerd wat er doorgaans wel en niet wordt geapprecieerd. Daarom kunt u vertrouwen erop vertrouwen dat uw evenement, groot of klein, feilloos zal verlopen. Neem daarom zeker contact op met het team van JADA Events.

https://jada-events.be/