Brasseurs Brouwers
Hobby en vrije tijd

Zoek niet verder voor een springkasteel te huur in regio Antwerpen

Heeft u een leuk kinderfeestje in aankomst en zoekt u nog naar leuke activiteiten? Regel dan een springkasteel die te huur staan bij Springking. Zij helpen u graag met een van hun vele opties. Misschien is de Olifant Multiplay wel iets voor u. Dit niet-overdekte springkasteel is prachtig versierd met een grote olifant en verschillende palmbomen. Met veel kleurrijke obstakels van een leuke schuifaf zijn de kinderen voor lange tijd actief met elkaar bezig. Daarnaast is er ook nog een Castlerun van 17,5 meter lang. Met een hoog obstakel in het midden biedt u een ware uitdaging aan de feestgangers met springkasteel te huur.

Al uw feestbenodigdheden bij dezelfde verdeler

Zoekt u daarnaast ook nog naar een goede dienst voor tentenverhuur in de omgeving van Antwerpen? Dan biedt Springking ook vele verschillende opties. Voor grote en kleine gezelschappen beschikt u over een tent die er precies bij past. Kies daarnaast ook de perfecte optie om een bepaald thema of sfeer op te wekken. Zo is een stertent uiterst geschikt voor een zomers tuinfeest. De tent biedt een mooie schaduwplek in de tuin zodat de feestgangers er kunnen afkoelen. Met dometenten daarentegen gaat u naar modernere oorden. Met mooie verlichtingen die de gehele dometent laat verkleuren, krijgt u meer creatieve vrijheid. Voor uitstekende tentenverhuur in de provincie Antwerpen is Springking een uitstekende keuze!

Vraag eenvoudig en snel een offerte

Wanneer u niet zeker weet wat de meest geschikte optie is voor uw feest, neemt u gewoon contact op met de werknemers van Springking. Twijfelt u over de mogelijkheden van het tentenverhuur in regio Antwerpen? Of zou u graag een springkasteel dat zij te huur hebben staan, gebruiken voor uw eigen evenement? Laat hen iets weten en de enthousiaste medewerkers van Springking staan klaar met advies op maat en producten aan scherpe prijzen.

https://springking.be/