Brasseurs Brouwers
Hobby en vrije tijd

Overnacht in een sfeervol hotel vlak bij de Grote Markt van Antwerpen

Wanneer u op uitstap gaat naar Antwerpen, wilt u natuurlijk beschikken over accommodatie van goede kwaliteit. Bij een overnachting is het belangrijk om voorzien te zijn van het nodige comfort, zodat u goed uitgerust bent tijdens uw trip. In Antwerpen is er geen betere locatie hiervoor dan HotelO Kathedral, een hotel gelegen aan de Grote Markt van Antwerpen. Dat betekent dat u gaat slapen en wakker wordt in het historische centrum van deze sfeervolle stad en dat alle toeristische bezienswaardigheden en activiteiten snel te bereiken zijn. Zo heeft u de ideale uitvalsbasis, of u nu met de familie of alleen op stap gaat, om de grootste stad van Vlaanderen te ontdekken.

De geschikte kamer voor u

Bij HotelO Kathedral kunt u kiezen uit een breed aanbod aan kamers, waardoor dat ieders wensen zeker ingewilligd worden. Zo beschikken zij over kleinere eenpersoonskamers en familiekamers, maar ook over tweepersoonskamers, waarbij u kiest uit een klein, standaard, deluxe of superior variant. Wat sowieso inbegrepen is bij elke kamer is een flatscreen-tv, WiFi en een badkamer met douche. Alle kamers worden dagelijks gepoetst, zodat u altijd terugkeert naar een net opgemaakt bed. Tevens beschikt u over de optie om te ontbijten op uw kamer in dit hotel aan de Grote Markt van Antwerpen. Uw luxe en comfort is altijd de prioriteit hier.

Zorgeloos verblijven in dit hotel

Zowel zakenlui als familiegezelschappen zijn welkom bij HotelO Kathedral. Aangezien dat het de meest optimale locatie biedt als hotel aan de Grote Markt van Antwerpen, is het moeilijk om een beter hotel te vinden voor een citytrip naar deze prachtige stad. Met alles op wandelafstand zorgt u ervoor dat u geen tijd meer verliest met vervoer van en naar het centrum van de stad. U wandelt namelijk de deur uit en u kunt meteen beginnen met Antwerpen te verkennen.

https://hotelokathedral.com/