Brasseurs Brouwers
Recreation / Food

Bar Company voor ieder evenement

Of het nu gaat om een zakelijk evenement zoals een beurs of om een privé feest zoals een bruiloft, een mobiele bar zorgt gegarandeerd voor een succesvol evenement. Bij Bar Company is het mogelijk om zo’n mobiele bar te huren. Voor ieder concept is er wel een gepaste bar te huren.

Bar Company

Bar Company levert mobiele bars. De mobiele bars worden voornamelijk gehuurd voor zowel zakelijke- als privé evenementen, dit kan verschillen van een beursstand tot aan een bruiloft of verjaardag. Bar Company is een full service organisatie, dit houdt in dat de organisatie naast de mobiele bars ook alles eromheen levert. Denk hierbij aan professioneel personeel, zoals een barista en alle tools die hij/zij nodig heeft om de mobiele bar succesvol te laten draaien. Het enige wat jij nodig hebt is een plek om de mobiele bar neer te zetten. En zo kan jouw evenement beginnen!

Welke concepten levert Bar Company?

Naast deze populaire mobiele bars is het ook mogelijk om andere concepten in te zetten via Bar Company. Ze leveren namelijk ook een theebar, tarwegras bar en zo staan ze regelmatig op een festival met diverse foodtrucks.

Bar Company zorgt voor een succesvol evenement

Éen ding is zeker: er moet nog lang over jouw evenement nagepraat worden. Met de jarenlange ervaring, flexibiliteit, service en kwaliteit van Bar Company zal jouw evenement gegarandeerd een succes worden! Het is tevens ook mogelijk om jouw mobiele bar te personaliseren door middel van een logo of leuke tekst. Dit kan ingezet worden via de mobiele bar, de bekers of zelfs de kleding van het personeel dat achter de mobiele bar komt te staan. Ook worden er geen transportkosten gerekend.

https://www.barcompany.nl/