Brasseurs Brouwers
Recreation / Food

Uitbreiding van catering in Oosterbeek

Uitbreiding van catering in Oosterbeek

Welling catering is een begrip op het gebied van catering in Gelderland. Met een breed assortiment en veel mogelijkheden voor catering zijn ze sinds kort ook actief met catering in Oosterbeek. Catering is handig voor zowel particulieren als ook voor zakelijke doeleinden. Heeft u binnenkort een feestje te geven en zoekt u nog een goede cateraar uit Oosterbeek of omgeving dan komt u vanzelf bij Welling Catering terecht. Naast een uitstekende service en veel ervaring met het organiseren van een goed feest zijn ze ook nog eens erg scherp met hun prijs. Welling catering Oosterbeek zal u feest tot een onvergetelijk moment brengen en de kwaliteit van de gerechten en service is hoogstaand.

Bedrijfsfeest en de catering

Of u nu een bedrijfsfeest op locatie wilt geven of een diner of buffet voor een vergadering u kunt een dag van tevoren uw bestelling via de webshop van welling catering plaatsen. De levering gebeurd altijd uitsluitend met verse producten uit de eigen keuken en de kwaliteit is hierdoor hoogstaand. Bovendien is er via de verhuur direct bestek, borden, drankglazen te bestellen waardoor u zich verder niet hoeft bezig te houden met de voorbereiding of nasleep van uw bedrijfsfeest. Heeft u speciale wensen t.a.v uw feest dan kunt u dit ook voorleggen bij het team van Welling. Vanwege de ervaring hebben zij veel mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan heeft gedacht.

BBQ aan huis

Natuurlijk kunt u gewoon thuis een BBQ of buffet laten bezorgen. Welling Catering heeft een breed assortiment aan verschillende soorten vlees als ook salades en buffetten. Wilt u direct alles geregeld hebben en voor een feest in de tuin of in huis kunt u ook allerlei aanvullende producten huren. Wanneer u tafels of extra stoelen nodig heeft, een frietkar, bierfiets, heaters, tenten rode loper, springkussens en wat niet meer om uw feest compleet te maken bij Welling catering Oosterbeek kunt u dit allemaal uitstekend regelen.