Brasseurs Brouwers
Recreation / Food

Leren schorten

Een barbecue liefhebber welke van het mooie weer houdt, kan natuurlijk niet zonder een goed leren schort. Wil je een goed leren schort kopen dan moet je beslist voor een Witloft schort gaan! Witloft schorten zijn met de hand gemaakt en gemaakt van runderleer. Het leer is plantaardig gelooid en heeft een authentieke uitstraling. Het uiterlijk van de Witloft schorten is stoer en heeft meestal de cognac bruine kleur.

Schorten van Witloft

Leren schorten van Witloft zijn unisex en daarbij maakt het dus niet uit of je man of vrouw bent. Ze zijn in 2 maten te koop waaronder Large en XL. De Large maat is 85×60 centimeter en de Xtra Large is 100x75cm. Verder zijn de bij de nek en taille zeer goed te verstellen zodat ze ook heerlijk en comfortabel zitten.

Een Witloft leren schort kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. Zo worden ze ingezet door klussers welke ambachtelijke werkzaamheden uitvoeren, slagers, bierbrouwers en koks. Bij de bbq is een Witloft schort natuurlijk een uitkomst.

 

Makkelijk schoonhouden

Een leren schort is makkelijker schoon te houden dan een schort van stof. Een schort van stof moet iedere keer de was in en een schort van leer niet. De Witloft schorten kun je eenvoudig met een vochtige doek reinigen en behandel je zo af en toe met leervet. Daarbij hoef je geen zeep te gebruiken.

 

Vodafone reclame

Waarschijnlijk ken je wel de Vodafone reclame bij een groep vrienden gezellig gaan barbecueën op een dakterras. Hierbij draagt de man die achter de bbq staat een Witloft schort. Het leren schort geeft je meteen het idee dat hij zijn vak goed verstaat.

 

Leren schorten kopen

Een leren schort kopen doe je voordelig bij de BBQgreenEGGstore. Waarom? Naast de laagste prijs hebben zij ook de beste service en een riant assortiment! Maak meteen kennis met de Big Green Egg bbq welke een geweldige outdoor cooker is van topklasse.