Brasseurs Brouwers
Recreation / Food

De ene heeft het wel, de andere niet

De ene persoon heeft ze en de andere persoon niet. Het licht aan je lichaamsbouw maar ook aan je genen en is er aanleg voor. De ene persoon heeft grote borsten en de andere persoon niet. Het hebben van grote borsten wordt vaak gezien als een positief punt, maar dat is het helaas niet altijd het geval. Het kan er namelijk voor zorgen dat er ernstige klachten ontstaan aan de nek, schouders en de rug. En dit hoeft niet per se op een volwassenleeftijd te gebeuren dit gebeurd steeds vaker bij tieners die in een keer de groei speurt hebben gekregen, en de borsten in een keer heftig zijn gegroeid. Het lichaam is er niet aan gewend dat de borsten zo groot zijn, en heeft er in een keer moeite mee om deze te kunnen ondersteunen vanuit de rug, schouders en nek. Wat er op dat soort mensen vaak gebeurt is dat deze meiden een borstoperatie ondergaan naar een borstverkleining.

Maar naast het feit dat er lichamelijke klachten kunnen ontstaan is het ook nog eens zo dat veel kleding niet past, en dat het uiteindelijk eruit komt te zien dat je er mee loopt te pronken terwijl dat helemaal niet de bedoeling is. Een blouse kan eruitzien dat je halve borsten te zien zijn terwijl je dit helemaal niet wil. In dat soort gevallen is het nodig om een grotere maat te nemen zodat het er niet vulgair uit ziet, terwijl hij dat niet mooi aan sluit met de rest van het lichaam.

Hoe je het ook wendt of keert, dames met kleinere borsten zullen altijd jaloers blijven op meiden met grote brosten. Er zit eigenlijk maar een echte blijvende oplossing bij, en dat is het ondergaan van een borstvergroting. Een borstvergroting dient gedaan te worden bij een erkende kliniek waarbij je je goed voelt, en je vertrouwen hebt in de artsen die je de borstvergroting laten doen.

http://faceland.nl/