Brasseurs Brouwers
Recreation / Food

Wat is Schiphol Valet parking?

Het klinkt leuk toch? Je stapt gewoon uit je auto, geeft je sleutel af aan iemand en je stapt gewoon in de vliegtuig. Well, dat is met Valet parking Schiphol wel mogelijk.

Voordat je gebruik ervan kan maken moet je natuurlijk van tevoren reserveren. Anders weten ze niet dat je van ’t service gebruik wilt maken. Op de dag dat je op reis gaat parkeer je je auto voor de terminaal. Er is daar een speciale sectie voor valet parking en is gesitueert tussen teminaal 1 en 2. Daarna geef je je sleutel af bij de balie en hoef je je daarna geen zorgen meer te maken erover. Een gekwalificeerde chauffeur rijdt je auto dan naar Schiphol Centrum waar er een overdekte en afgesloten parkeergarage is. Als je terug bent van je reis wacht je auto je dan op bij de terminaal, want je vluchttijden worden bijgehouden zodat ze precies weten wanneer je terug bent. Ook zijn er extra’s eraan verbonden. Je kan je auto laten wassen en banden laten verwisselen.

Natuurlijk betaal je apart voor deze service. Voor de eerste drie dagen is er een bepaald bedrag en dat wordt daarna verhoogt. Als je op ’t laatste moment een reservering maakt moet je dan wat meer betalen. Als er veranderingen plaatsvinden in je vluchtpatroon moet je dat dan ook doorgeven bij de balie.

Een goeie service dus en je bent ervan verzekerd dat er goed op je auto wordt gelet tijdens je afwezigheid.

http://www.goedkoopparkerenschiphol.eu/valet-parking-schiphol/