Brasseurs Brouwers
Recreation / Food

E-sigaretten bij Mr Joy online

Jou e-sigaret bestellen bij Mr-Joy. is heel eenvoudig. Hiervoor heb je een computer of tablet nodig, internet verbinding of je kan telefonisch bestellen. Via de website bestellen is heel makkelijk en gratis, je kan hier aangeven hoe je wilt betalen en hoe de bezorging moet geschieden. Let op dat je na de bestelling een bevestiging van de bestelling dient te ontvangen op het e-mailadres dat jij opgeeft tijdens het bestellen.

Indien je geen internet verbinding heb kun je telefonisch bestellen, door de week tussen 9:00-18:00 uur en weekend tussen 11:00-18:00 uur met de verzendoptie Rembours (contant betalen aan de postbode).

Betalen

  • Met Ideal, PayPal en Mister Cash / Sofort banking kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. Voor 17:00 uur besteld dan heeft u de volgende dag uw bestelling in huis!
  • Je kan ook voor uitbetalen middels overschrijvingskaart door middel van een SEPA overboeking. De bestelling wordt verzonden zodra het factuurbedrag bijgeschreven is op de rekening van Mr-joy
  • Ook achteraf betalen kan met het AfterPay – Digitale Factuur achteraf betaalproces. Om gebruik te maken van deze optie voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Je factuur wordt per mail gestuurd en deze moet binnen 14 dagen voldaan worden.

Bezorgen

Het bezorgen van je e-sigaret in Nederland en België wordt verzorgd door PostNL en is altijd gratis. Pakketten die door de brievenbus kunnen worden doorgaans de volgende werkdag bij u afgeleverd. Pakketten die niet door de brievenbus kunnen worden twee keer aangeboden en daarna achtergelaten bij een postNL ophaal punt bij jou in de buurt.

http://www.mr-joy.nl