Brasseurs Brouwers
Image default
Aanbiedingen

Tijd voor een lekker bakkie koffie

 

Een lekkere bak koffie aan het begin van je dag of heerlijk ruikende kop tijdens de pauze; wij mensen houden van koffie. Gelukkig is het steeds makkelijker om lekkere en goede bak koffie te zetten. Wil jij ook graag een koffieapparaat dat bij jou past? Lees dan deze blog, en kom erachter waar jij allemaal op moet letten bij de aanschaf van jouw nieuwe koffiezetapparaat!

 

Cups of pads

Met zoveel verschillende soorten apparaten is het lastig kiezen. Belangrijk is om er van te voren over na te denken wat voor apparaat je wilt. Weinig mensen hebben bijvoorbeeld de ruimte of geld voor een pistolmachine. Deze zijn in zowel de aanschaf als het onderhoud vrij duur. Veel mensen kiezen voor een koffiemachine met cups of pads. Maar, wat is precies het verschil tussen deze twee?

Koffiepads zijn door de jaren heen erg geliefd in menig huishouden. Echter zijn de laatste paar jaren koffiecups steeds bekender geworden. Zo kun je kant-en-klare- cappuccinocups kopen. Verder zijn ze gemakkelijk in gebruik en kunnen ze mooi worden opgeborgen in speciaal gemaakte rekjes. De cups zijn de afgelopen jaren ook stukken goedkoper geworden en zijn ondertussen onmisbaar in steeds meer huishoudens.

 

Onderhoud

Belangrijk is om te onthouden dat koffiezetapparaten af en toe wat onderhoud nodig hebben. Zo moet je eens in de zoveel tijd je koffieapparaat ontkalken. Hoe vaak dit moet gebeuren, ligt eraan hoe vaak je het apparaat gebruikt. Vaak mag dit eens in de twee maanden gebeuren. Zijn jullie thuis echte koffieleuten en gaan er behoorlijk veel kopjes koffie door heen? Dan is het handiger om je apparaat vaker te ontkalken. Het regelmatig ontkalken zorgt er ook voor dat jij jouw apparaat langer kan gebruiken. 

 

Onderdelen

Soms is het niet te voorkomen en begeeft je geliefde apparaat het. In dit geval hoef je niet meteen in paniek te raken. Vaak kun je al veel oplossen door een of meerdere onderdelen eenvoudig te vervangen. Op Fixpart.be kun je gemakkelijk onderdelen voor je koffieapparaat bestellen. Hier vind je een ruim assortiment aan onderdelen voor jouw koffieapparaat!

https://fixpart.be/nl