Brasseurs Brouwers
Image default
Aanbiedingen

Zou u een opleiding willen volgen om nagelstyliste te worden?

Wilt u een opleiding volgen om nagelstyliste te worden omdat u helemaal weg bent van nagelstyling? Als u nagelstyling geweldig vindt, is het logisch dat u eraan denkt om er uw beroep van te maken. Het is ook een prachtig vak waar u veel creativiteit in kwijt kunt, maar er is ook de nodige kennis voor nodig. Daarom is het raadzaam om eerst een opleiding te volgen als u nagelstyliste wilt worden. Dat kunt u doen bij een erkende nagelstudio of nagelstylist, zoals bijvoorbeeld bij de nagelstudio Tres Sjiek in Vlaanderen. Ze kunnen u hier alles wat u moet weten over het nagelvak bijbrengen.

Wat moet u allemaal kunnen als u een nagelstyliste wilt worden?

Een nagelstylist doet meer dan alleen het netjes lakken van nagels. Een nagelstylist verzorgt bijvoorbeeld ook de nagels van mensen die last hebben van zwakke nagels of die van het nagelbijten willen afkomen. U heeft dus ook bepaalde theoretische kennis nodig over de verzorging van nagels. Een ander belangrijk aspect van het werk van een nagelstylist, is het zetten van gelnagels of acrylnagels. Het zetten van gelnagels is een secuur werkje dat enige oefening vereist. Wanneer u een opleiding tot nagelstylist volgt, worden al deze aspecten van het nagelvak uitvoerig behandeld. Bij deze nagelstudio in Vlaanderen kunt u kiezen uit verschillende opleidingen. Een goede basisopleiding wanneer u nagelstyliste wilt worden, is bijvoorbeeld Basis Manicurist. Daarna kunt u Perfectietraining Gelnagels volgen waarin u wordt geleerd om perfecte gelnagels te plaatsen.

Heeft u nog meer nodig als u nagelstylist wilt worden?

Als u nagelstyliste wilt worden, dan heeft u naast een opleiding tot nagelstylist ook een starterspakket gelnagels nodig. In het starterspakket zitten de materialen die u nodig heeft om te kunnen oefenen met het zetten van gelnagels. Kijk op de website van Tres Sjiek als u meer wilt weten over wat u moet doen om een nagelstyliste te worden.