Brasseurs Brouwers
Image default
Aanbiedingen

Secretaresse

Secretaresse

jobs zonder diploma

Vacature: Secretaresse (M/V) – Beveren (Roeselare)

Bedrijfsvoorsing is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van karton. We produceren een breed scala aan producten, waaronder geschenkverpakkingen, pancarten, mappen, showdozen, showcards, sigarenkistjes en bekleefde dozen. Momenteel hebben we een aantal medewerkers in dienst. Eigen vervoer is aanbevolen om het bedrijf te bereiken. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

Als secretaresse bij Bedrijfsvoorsing zult u fungeren als het eerste aanspreekpunt voor zowel het onthaal als de telefooncentrale. U zult zich bezighouden met verkoopadministratie, loonadministratie en ondersteuning bieden op het gebied van boekhouding. We verwelkomen kandidaten met ervaring in loonadministratie en/of boekhouding, maar het is geen vereiste. Belangrijker nog is dat u zelfstandig en discreet kunt werken.

Vereist profiel:

– U heeft een professionele bacheloropleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van handelswetenschappen en bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding.
– U beschikt over administratieve vaardigheden, waaronder het samenstellen van dossiers, het bijwerken van gegevens en het controleren van retourzendingen of aanmaningen.
– U kunt zich bezighouden met het registreren, sorteren en frankeren van briefwisseling, evenals het invoeren van brieven en tabellen volgens instructies.
– Het opvolgen van de voorraad, het vaststellen van tekorten en het plaatsen van bestellingen behoren ook tot uw taken.
– U heeft ervaring met het indexeren, klasseren en archiveren van documenten, evenals het maken van kopieën.
– Het verwelkomen van bezoekers en het identificeren van hun verzoeken, evenals het beheren van telefoongesprekken en het doorverbinden van oproepen of het noteren van berichten, behoren ook tot uw verantwoordelijkheden.
– U heeft een goede kennis van het Nederlands en Frans, en een beperkte kennis van het Engels en Duits.

Wij bieden:

– Een contract van onbepaalde duur.
– Een voltijdse tewerkstelling in daguren.
– U kunt zo snel mogelijk beginnen.
– Een salaris dat in overeenstemming is met uw diploma/ervaring.
– Maaltijdcheques worden verstrekt.
– De werktijdregeling is bespreekbaar, met een werkweek van uur verdeeld over dagen. Op vrijdag eindigt uw werkdag om uur.

Locatie: Industrieweg, Beveren (Roeselare)

Als u enthousiast bent over deze functie en graag deel wilt uitmaken van ons team, stuur dan uw sollicitatie naar ons. We kijken ernaar uit om van u te horen!

https://www.administratieve-medewerker.be/p/secretaresse.html