Brasseurs Brouwers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ballonvaart Sint-Niklaas met C-Air ballonvaren

Waaraan denk jij als men zegt Sint-Niklaas? Ik denk persoonlijk direct aan een ballonvaart Sint-Niklaas, opstijgen vanop de Grote Markt. We willen je in dit Blogbericht een woordje uitleg geven over hoe ballonvaren in zijn werk gaat en in welke regio’s er zoal wordt opgestegen. C-Air is gebaseerd in Sint-Niklaas, de ballonstad bij uitstek.

Werking ballonvlucht Sint-Niklaas

Je vraagt je waarschijnlijk af wat de precieze werking is van een ballonvlucht Sint-Niklaas? Hier gaat uiteraard heel wat voorbereiding aan vooraf. Een  ballonvlucht duurt circa 1 uur 15 minuten en gaat altijd gepaard met een originele ballondoop.

De eerste stap is een ticket boeken en een datum afspreken. Uiteraard is het dan afwachten hoe het weer evolueert. Indien de meteo omstandigheden goed genoeg zijn om te varen kan de ballonvlucht zonder problemen doorgaan.

Er wordt afgesproken op de opstijglocatie waarna de piloot voldoende uitleg geeft over het ballonvaren en alles wat erbij komt kijken. Na de briefing wordt de luchtballon klaargemaakt voor vertrek, en dan kan het uurtje genieten beginnen. Eens we terug aan de grond staan volgt nog een authentieke ballondoop met een glaasje champagne en een balloncertificaat.

Ballonvaren Waasland

Bij C-Air kan je naast een ballonvaart in Sint-Niklaas ook een ballonvaart Waasland boeken, hier leer je het Waasland en al zijn schoonheden van bovenuit kennen.

Welke steden horen allemaal bij het Waasland? Het Waasland is een hele ruime omgeving en omvat volgende steden: Moerbeke, Stekene, Sint-Gillis-Waas, Beveren, Zwijndrecht, Sint-Niklaas, Kruibeke Temse, Waasmunster en Lokeren.

Ballonvaart Antwerpen

Uiteraard doet  C-Air niet enkel aan ballonvaren boven Sint-Niklaas of het Waasland. Antwerpen is ook één van onze favoriete opstaplocaties.

Heb je ook altijd al gedroomd van een ballonvaart in Antwerpen? Twijfel dan niet en contacteer de mensen van C-Air want zij helpen je graag verder om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Boek je vlucht Bij ons kan je op verschillende manieren je ballonvaart boeken dit kan online maar ook telefonisch. Indien je verder nog vragen hebt over je vlucht twijfel niet en contacteer ons.

 

https://www.cair-ballonvaart.be