Brasseurs Brouwers
Image default
Woning en Tuin

Prachtige steenkorven in jouw tuin in Oost-Vlaanderen

Ben je op zoek naar een leuke toevoeging voor jouw tuin vooraleer de zomer weer voor de deur staat? Dan zijn de steenkorven van Vercamer Gert Steenkorven uit Wachtebeke, in Oost-Vlaanderen, wellicht iets voor jou! Dankzij de verschillende opties kan je je tuin volledig naar eigen wensen inrichten. Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Steenkorven geproduceerd door een echte ambachtsman

Bij dit bedrijf uit Oost-Vlaanderen worden alle steenkorven met de hand op maat gemaakt naargelang jouw wensen. Je kan kiezen uit verschillende steensoorten, die je kan bekijken op mijnsteenkorf.be om alvast een idee te krijgen van hun uitzicht. De steen wordt, naargelang jouw ontwerp en smaak, gecombineerd met hout, thermowood of composiet. Op die manier kan je volledig zelf ontwerpen wat je wil. Zo kan je een bank, een muur, een barbecue of zelfs vuurschaal laten integreren in je ontwerp. Samen met de maker kom je tot een haalbaar ontwerp dat je wildste dromen overtreft. Zo wordt jouw tuin een gezellige plaats om samen te komen met familie en vrienden. Door het maatwerk ben je overigens zeker dat er een originele constructie in jouw tuin komt te staan. De steenkorven van deze expert uit Oost-Vlaanderen zijn overigens zeer duurzaam omdat ze met stevige stenen en kwaliteitsvolle materialen worden gemaakt. Daarbovenop zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Water, sneeuw en blaadjes vallen tussen de gaten naar beneden en de zon maakt geen kleurverschil op de stenen. Je hoeft de constructie dus niet vaak te poetsen. Ideaal voor drukke zakenmensen, families en mensen met een verminderde mobiliteit.

Ontwerp jouw perfecte tuin

Met de steenkorven van dit topbedrijf met excellente klantenservice uit Oost-Vlaanderen tover je je tuin eenvoudig om tot een droom. Kies kleuren die bij je huis passen of ga net voor een opvallend verschil, het kan allemaal! Neem zeker een kijkje op hun website om een afspraak te maken met de zaakvoerder om alle details te bespreken.

https://mijnsteenkorf.be/