Brasseurs Brouwers
Image default
Vakantie

Mountainbiken in de Ardennen voor iedereen

Voor de mooiste mountainbikeroutes ben je in de Ardennen op de juiste plek. De Ardennen is namelijk de perfecte plek om eens lekker te gaan mountainbiken. Omdat er zo veel variatie is binnen de routes, is er altijd wel een geschikte route te vinden voor het gezelschap waar je mee gaat. Ben je van plan om alleen te gaan en ben je een ervaren mountainbiker, dan kun je voor een uitdagende route kiezen. Gaat je kind voor het eerst mee mountainbiken en wil je het graag wat rustiger aan doen, dan kun je ook prima een route vinden die passend is. Door de diversiteit is mountainbiken Ardennen geschikt voor iedereen!

Avontuurlijk mountainbiken Ardennen

Zowel voor avontuurlijk als wat meer ontspannen mountainbiken kun je in de Ardennen terecht. In de Ardennen vind je speciaal aangelegde routes waar geen gemotoriseerd verkeer mag komen. Zo kun je op een veilige manier de meest prachtige mountainbikeroutes in de Ardennen volgen. Je kunt kiezen voor een avontuurlijke route over steile paadjes en langs afgronden, maar je kunt ook voor een wat rustigere route kiezen waar je tijd hebt om te genieten van het uitzicht.

Diverse routes

Naast dat er diversiteit zit in de moeilijkheidsgraad van de routes, is er ook genoeg variatie op het aantal kilometer dat een route is. Zo kun je kiezen voor een relatief korte route of juist voor een dag vullend programma. Kies de route die het beste bij je past en laat je verrassen door de meest prachtige uitzichten.

https://indardennen.be/activiteiten/mountainbiken/