Brasseurs Brouwers
Vakantie

In vastgoed investeren met een hoog nettorendement

Steeds meer mensen kiezen ervoor in vastgoed te investeren, waar de spaarrente én hypotheekrente al een tijdlang laag staan. Vastgoed is over het algemeen waardevast, zeker wanneer we kijken naar het recreatieve vastgoed. Recreatief vastgoed vindt u in Nederland voor een groot gedeelte op de vakantieparken. Wilt u in vastgoed investeren, dan kan dat bij Center Parcs Vastgoed. De parken van Center Parcs zijn gevestigd op de beste locaties en in combinatie met een modern uiterlijk krijgt u waar voor uw investering. Derhalve is het nettorendement van een belegging in vastgoed zeer aantrekkelijk. Wat kan dit u opleveren?

Grote voordelen aan vastgoed investeren 

Voor particuliere investeerders is recreatief vastgoed zeer interessant. De vraag naar binnenlandse vakanties groeit en daarmee ook ten dele de huurprijs die hiervoor wordt gevraagd. Dat betekent dat u kunt beleggen in een vakantiewoning, terwijl u rendement haalt uit de opbrengsten van de huur. Maar u kunt ook ‘gewoon’ kiezen voor een vast rendement, onafhankelijk van de huuropbrengst of het bezettingspercentage. Momenteel is het zelfs mogelijk de investering in vastgoed vast te zetten voor circa 15 jaar, afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Door de jaren heen wordt u volledig ontzorgd; Center Parcs Vastgoed is verantwoordelijk voor het management en onderhoud.

Fiscaal voordeel na uw keuze

In vastgoed investeren is voor veel mensen een behoorlijke stap. Het is dan ook iets anders dan het opzij zetten van een paar duizend euro; u investeert als het ware in een tweede woning, maar blijft deze voor langere tijd verhuren. Dat biedt diverse fiscale voordelen, want u hoeft over het uiteindelijke rendement geen belasting te betalen en de btw over de aankoop van de vakantiewoning krijgt u terug. Uiteraard bent u zelf nog wel verantwoordelijk voor de woning waarin u wilt investeren. Zoek daarom direct naar vakantiewoningen op de beste locaties en met de meest moderne uitstraling.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/