Brasseurs Brouwers
Energie

Reken op ervaren specialisten voor het opstellen van een situatieschema van de elektriciteit

Wanneer u begint aan een renovatie- of nieuwbouwproject, moet u met vele dingen rekening houden. Om het project zo vlot mogelijk te laten verlopen, is het aangewezen om hier een duidelijk overzicht van te hebben. Zo geldt voor het aanleggen van de elektriciteit bijvoorbeeld dat er een situatieschema en een ééndraadschema dient opgesteld te worden. Hoe gaat dit precies in zijn werk en wat is het verschil tussen die twee? Om een degelijk antwoord te hebben op beide vragen, doet u het liefst beroep op een ervaren en deskundige onderneming. Vertrouw daarom op de dienstverlening van Helfa, een onderneming in Ekeren en actief in de hele provincie Antwerpen.

Laat u bijstaan door vakmensen

Het ééndraadschema en het situatieschema van de elektriciteit zijn nauw met elkaar verbonden. Een ééndraadschema is de schematische weergave van hoe uw elektrische installaties aangesloten zijn op de elektrische kringloop. Alle installaties en toebehoren worden aan de hand van universele symbolen geïdentificeerd. Deze symbolen zijn leesbaar voor iedereen die de nodige scholing heeft in techniek en elektriciteit. Het situatieschema gebruikt de informatie over de elektriciteit uit het ééndraadschema en past dit toe op een plattegrond van desbetreffend gebouw. Zo zijn de locaties van deze installaties evenwel bekend. Dit is niet alleen handig voor een elektricien wanneer er een herstel moet gebeuren, maar ook wettelijk verplicht om uw gebouw keuringsklaar te maken.

Alles meteen in orde

Door bij Helfa aan te kloppen voor een situatieschema van de elektriciteit kunt u ervan uitgaan dat dit meteen goed gebeurt. Dat bespaart u een hele hoop tijd en kosten en zorgt ervoor dat uw gebouw keuringsklaar is. Voor vele andere diensten met betrekking tot elektriciteit kunt u ook terecht bij de specialisten van Helfa. Ontdek daarom het gehele aanbod van deze onderneming te Ekeren in provincie Antwerpen en vertrouw op deskundigheid en vakmanschap. Contacteer hen bij alle vragen omtrent hun diensten of de elektriciteit van een nieuwbouw of renovatie.

https://www.helfa.be/