Brasseurs Brouwers
Entertainment

De leukste escape room van België vind je in Mechelen!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en je gedurende een uur te laten opsluiten in de leukste escape room van België? Dan ben je klaar voor een bezoek aan De Gouden Kooi in Mechelen! Bij dit bedrijf vind je verschillende escape rooms en escape experiences. Elke escape room heeft een unieke verhaallijn die je nergens anders in België vindt. Dat maakt het nog spannender en uitdagender, ook als je al veel ervaring hebt met escape rooms elders in het land.

Plezier voor jong en oud

De escape rooms van De Gouden Kooi zijn de perfecte uitstap voor jong en oud. Ze vormen een uitdaging, maar zijn niet eng. Je kiest gewoon een van de kamers, laat je opsluiten met je vrienden, collega’s of familie en moet binnen de tijd zien te ontsnappen. Uiteraard vind je verschillende obstakels op je weg. Deze nemen de vorm aan van raadsels en puzzels die je in groep hoort op te lossen. Dat maakt deze escape room in het hart van België niet enkel leuk. Omdat samenwerken centraal staat, is het ook een goede manier om elkaar beter te leren kennen en om jullie onderlinge band te versterken. Perfect dus voor het gezin, want ook kinderen kunnen meedoen aan een escape spel. Al is het wel aangeraden dat kinderen jonger dan 12 jaar, worden begeleid door een volwassenen. Echter ben je niet enkel met het gezin of met vrienden welkom, ook voor een teambuilding met je collega’s ben je bij De Gouden Kooi aan het juiste adres! Je kunt de escape room bovendien combineren met een meeting of een training.

Kies uit een van de escape rooms en boek nu online!

Zoek niet verder naar een leuke en uitdagende escape room in België, maar reserveer snel een van de kamers van De Gouden Kooi in Mechelen. Dit kan je eenvoudig online doen. Geef aan met hoeveel personen je komt, wanneer en welke escape room jij wilt doen. Daarbij kies je uit een van de thema’s. Speel jij graag de detective die een groep vermiste tieners moet opsporen en veilig naar huis brengen? Of ben jij een echte speurneus die de schat van Kalakmul weet te vinden, diep in de jungle? Ga snel naar de website van deze escape room en ontdek welk thema het beste bij je past!

https://degoudenkooi.be/