Brasseurs Brouwers
Image default
Entertainment

Versla de draak van het springkasteel door te huren bij dit bedrijf in de Kempen

Ben je nog op zoek naar een leuk thema voor het volgende verjaardagsfeestje van je kleine prins of prinses? Wat dacht je van een feest in echt middeleeuws thema? Je kan bijvoorbeeld een springkasteel huren in de Kempen bij de firma It Takes 2. Deze firma in Geel heeft tal van verschillende springkastelen waaronder eentje in drakenthema. Dit springkasteel zou perfect passen in een feestje met echt ridders, prinsen en prinsessen. Als je dus de kinderen de draak wil laten verslaan en zo de prinses te redden? Dan kan dit springkasteel misschien wel iets zijn om het feestje extra op te krikken.

Ontdek alle obstakels van dit springkasteel

Als je dit springkasteel in drakenthema gaat huren bij dit bedrijf in de Kempen, zal je zien dat het springkasteel beschikt over veel speelobjecten. Hier kunnen de kinderen dan onder, over, op of door springen en ermee spelen. Ze kunnen een heel verhaal bedenken en uren spelen met elkaar op dit speeltuig. Als laatste verrassing heeft dit springkasteel ook nog een schuifaf! Ook volledig in thema. Dat maakt de pret natuurlijk helemaal af. Het voordeel aan dit springkasteel is dat hij zowel geschikt is voor grote kinderen als kleine. Bovendien kan hij door zijn iets kleiner formaat gemakkelijker geplaatst worden en gebruikt worden op tal van locaties. Je kan als klant bij dit bedrijf er ook altijd op rekenen dat alle springkastelen zeer net onderhouden zijn. Je zal nooit een springkasteel geleverd krijgen die je teleurstelt. Ontdek het volledige aanbod en huur je favoriet!

Huur je favoriete springkasteel bij dit bedrijf

Heb je interesse om dit springkasteel in drakenthema te huren bij It Takes 2 in de Kempen? Dan kan je best contact opnemen met hun werknemers. Dat kan je doen door even telefonisch contact op te nemen. Zij kijken dan samen met jou wat de mogelijkheden en beschikbaarheden zijn. Moest het drakenspringkasteel niet meer beschikbaar zijn, dan zoeken zij voor jou een passend alternatief.

https://ittakes2.be/springkasteel-huren/