Brasseurs Brouwers
Banen en opleidingen

Database Manager

Data Manager

Onze klant is een familiale groothandelaar die sinds jaar en dag verwarmings- en installatiemateriaal geeft aan professionele installateurs. Als technische groothandelaar bieden ze ook producten aan voor luchtverversing, sanitair, brandveiligheid en waterbehandeling. Daarenboven opbeuren ze professionele installateurs bij de keuze van de uiterst energie-efficiënte oplossingen voor water, hitte en adem.

Functieomschrijving
ter vergroting van deze bedrijf bezitten ze besloten op zoek te gaan naar een data manager. Je zal eindverantwoordelijke zijn over alle data dat relatie heeft op de volledige werken van het bedrijf. Jouw takenpakket ziet er als volgen uit:

Aangevuld van de master databestand met gegevens van producten, leveranciers, klanten, logistieke processen,. . . Je bent dus verantwoordelijk voor het potverteren en onderhouden van een up to data product information beheer opbouw bijkomend zorg je ervoor dat de data die door leveranciers worden aangebracht van hoogwaardige kwaliteit zijn. Bijeen met de business werk je de nodige dataflows uit om cruciale kennisoverdracht te verwerk en beheren met als doel de werking van andere afdelingen te optimaliseren vergaarde kennis over de verscheidene systemen zal je documenteren en mits nodig bewaren tot slot ben je verantwoordelijk voor de rapportering van het master data conventie en de kwaliteit hiervan

Profiel ervaring met dataonderhoud en -beheer ; affiniteit met de deel van verwarming/ventilatie/sanitair ken een meerwaarde zijn vlot kunnen werken met gevarixeberde datasystemen waar master dataobjecten gecreëerd wordt ( pim, etim, erp, wms, e-commerce, externe bronnen,. . . ) sterke organisatorische en analytische vaardigheden sterke communicatieve vaardigheden

Vereisten master ( licentiaat ; academie of hoger content lange type )

Aanbod je komt terecht in een snelgroeiend en innovatief familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar collega ’s kort bij jawel staan en in een positieve sfeer samenwerken. In deze lichaam ben je als medewerker geen aantal want een persoonlijke werkmethode is hier zeer belangrijk. Ze bieden een job met veel autonomie en oproep alsook een marktconform salarispakket en dat vlakbij de deur. Je hoeft dus ’s morgens niet meer in de file te staan om op tijd op je werk te verzeilen.

Maak daarnaast conventie van het flex income plan en je kan zelf je extralegale voordelen kiezen, bv. Een rijwiel leasen, je hospitalisatieverzekering permitteren terugbetalen, etc.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/database-manager.html