Brasseurs Brouwers
Image default
Banen en opleidingen

Bij Vacatures.today is hun doel Bouwen aan een beter werkende wereld

Bij Vacatures.today is hun doel Bouwen aan een beter werkende wereld. De inzichten en kwaliteitsdiensten die ze bieden, dragen bij aan het opbouwen van vertrouwen in de kapitaal en in economieën van bedrijven  over de hele Belgie. Ze ontwikkelen uitstekende jobboards die samenwerken om hun beloften aan al onze belanghebbenden na te komen.  Op die manier spelen ze een cruciale rol bij het bouwen aan een betere België, hun klanten en hun gemeenschappen.

 

In een wereld die sneller dan ooit verandert, fungeert hun doel als hun ‘North Star’ die hun meer dan 800.000 gebruikers leidt en de context en betekenis biedt voor het werk dat ze elke dag doen. Ze helpen digitale pioniers bij het toepassen van hun kennis; ontgrendel nieuwe sollicitatie werkwijzen met data-analyse; en voeren audits van hoge kwaliteit uit om vertrouwen op te bouwen in de arbeidsmarkten en het bedrijfsleven. Met andere woorden, samenwerken met ondernemers, bedrijven en hele landen om hun meest urgente uitdagingen op te lossen.

 

Via hun vier geïntegreerde servicelijnen – Vacatures publicatie, Consulting, Strategie en Transacties, en Branding – en hun diepgaande sectorkennis helpen ze hun klanten om nieuwe kansen te benutten en juiste kandidaten in te schatten en te beheren om verantwoorde groei te realiseren. Hun goed presterende, multidisciplinaire teams helpen hen te voldoen aan wettelijke vereisten, investeerders op de hoogte te houden en aan de behoeften van belanghebbenden te voldoen.

 

Ze geloven dat een beter werkende wereld er een is waar economische groei duurzaam en inclusief is. Ze werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit van al hun diensten, investeren in hun software en innovatie. En ze zijn er trots op om met anderen samen te werken – van hun klanten tot bredere belanghebbenden – om hun kennis, vaardigheden en ervaring te gebruiken om hun doel te bereiken en positieve verandering te creëren.

 

Bijbaan

https://vacatures.today/