Brasseurs Brouwers
Hobby en vrije tijd

Het ideale zwemfeestje voor kinderen

Zoeken u en uw kind een leuke activiteit voor zijn of haar komende verjaardagsfeestje? Kies dan voor een zwemfeestje van het Stedelijk Zwembad Geel en ’t Zwemkaffee! Wat is er nu leuker dan jezelf een hele middag kunnen uitleven in een zwembad en deze activiteit af te sluiten met heerlijk eten en drinken? Met deze combinatie is een zwemfeestje altijd geslaagd. Bovendien is een compleet zwemfeestje even leuk als praktisch, want u heeft wat betreft de organisatie van de activiteiten nergens omkijken naar. Lees verder en ontdek wat er zo leuk is aan een zwemfeestje dat u organiseert bij ’t Zwemkaffee en het Stedelijk Zwembad Geel!

Een zwemfeestje vol met pret en beweging

Zwemmen is uiteraard een gezonde activiteit, voor zowel kinderen als volwassenen. Daarom is het al jarenlang zo’n populaire activiteit om te gaan doen met een kinderfeestje. Het Stedelijk Zwembad Geel heeft alles wat een leuk en actief zwemfeestje nodig heeft: een wildwaterbad, waterglijbaan, plonsbad, maar ook alle mogelijkheid om te eten en te drinken. Hier zullen kinderen gegarandeerd een leuke tijd beleven!

Afsluiten met lekker eten en drinken

Een zwemfeestje kan niet zonder een afsluiting met eten en drinken, want zo veel beweging in het zwembad maakt je natuurlijk altijd hongerig! Het feestje dat u met ’t Zwemkaffee organiseert bevat de lekkerste kindvriendelijke gerechten. De kaart is dan ook speciaal voor kinderen samengesteld. Ze kunnen bijvoorbeeld kiezen uit frietjes met curryworst, een Bicky burger, een hotdog of pizza. Ook zijn er verschillende tussendoortjes waar ze van kunnen smullen, zoals een ijsje of een zakje chips tussendoor. Het zijn allemaal mogelijkheden voor bij een zwemfeestje bij ’t Zwemkaffee.

Altijd een geslaagde dag

Wilt u dieetwensen en allergieën bespreken voordat u een kinderfeestje met dit bedrijf plant? Uiteraard kan dit altijd. Bij ’t Zwemkaffee bespreken ze graag met u de mogelijkheden om het feestje 100% te laten slagen. Bent u benieuwd naar wat deze plaats nog meer te bieden heeft qua activiteiten en lekker eten? Stel gerust uw vragen door contact op te nemen.

https://www.tzwemkaffee.be/