Brasseurs Brouwers
Image default
Bedrijven

Bruidsjurk kopen? De trends voor 2022 op een rij

Ben jij druk met alle winkels afgaan om bruidsjurken te vergelijken? Wat leuk! De aanloop naar een bruiloft is altijd een hele spannende tijd. Maar waar dien je op te letten? In dit artikel zetten we alle trends voor je op een rij.

1. De split is helemaal hot

Ben jij gezegend met mooie benen? Dan zul je blij zijn om te horen dat de split helemaal in is dit jaar. Dit kan aan de voorkant of lekker extra opvallend aan de zijkant. Alles kan en alles mag. Dus leef je uit met de split in je bruidsjurk.

2. Bloemmotieven zijn helemaal in

Het idee van bloemen doet misschien een beetje aan de flower power-tijd van de jaren 1970 denken. Maar een subtiel bloemenpatroon kan heel mooi een bruidsjurk tot zijn recht laten komen. Hou je op dit vlak dus ook zeker niet in.

3. Extravagant mag

Waar de trend voor het uitbreken van het coronavirus wat sober was, mag je alle pandemiefrustraties op een positieve manier uitleven in je bruidsjurk. Met andere woorden, extravagantie is helemaal in! Voor de een is dit een bloemenmotief, maar je kunt hier natuurlijk nog veel verder in gaan dan dat.

4. Tweedelige bruidskledij kan ook

Kies jij liever voor een tweedelige outfit? Dat mag en dat kan helemaal in 2022. Het assortiment hiervoor is uiteraard wat kleiner dan dat van de jurken die uit een stuk bestaan.

Dus als je hier een goed beeld van de mogelijkheden van kan vormen, kan het aan te raden zijn om bij een groot aantal winkels te kijken. Mocht bij jou in de regio het aantal winkels met bruidsjurken beperkt zijn, dan kun je natuurlijk in de grotere Nederlandse steden gaan kijken.

Een andere optie is om eens over de grens te kijken. België staat van oudsherre bekend om de stijlvolle bruidskledij. Zoek je je bruidskledij Antwerpen, dan heb je ook meteen het voordeel dat je in een grote stad zit met een groot aanbod. Als je op zoek gaat naar bruidskledij Antwerpen heb je ook nog eens een voordeel dat je stad Antwerpen zelf ook nog eens kunt bekijken, je bent er nou toch. Je slaat dus zoals het spreekwoord het zo mooi zegt twee vliegen in een klap.

https://bruidsmodeoutlet.be/goedkope-bruidsmode-in-de-buurt-van-antwerpen/