Brasseurs Brouwers
Attracties

Organiseer een veelzijdige schoolreis die geschikt is voor alle kinderen

De grootste uitdaging van een schoolreis is een locatie vinden die geschikt is voor alle kinderen van een klas of zelfs een hele school. Waar het ene kind liever wat rustiger bezig is, kan het voor de ander niet hard genoeg gaan. Daarom is het leuk om naar een plek te gaan waar de kinderen ieder hun eigen ding kunnen doen in hun eigen tempo. Het idee van een speeltuin of pretpark komt dan al snel aan bod, maar dit is vaak geschikt voor maar één doelgroep. Of jongere kinderen of oudere kinderen. Een locatie die geschikt is voor zowel jong als oud is Billybird Park Hemelrijk.

Een groot omheind speelgebied voor de jongste kinderen

Voor de jongere kinderen is het fijn als er een overzichtelijke plek is waar zij ongeremd kunnen spelen. Bij Billybird is er dan ook een groot speelgebied voor kinderen tot 6 jaar. Kinderland is speciaal gemaakt voor jongere kinderen. Zo is het gebied overzichtelijk en kunnen de kinderen niet bij het water komen. Doordat er maar één in- en uitgang is, is het gemakkelijk in de gaten te houden of er geen kinderen weglopen. Bij een schoolreis is het daardoor een overzichtelijke plek en hoeft de begeleiding zich geen zorgen te maken. Bovendien is er een grote binnenspeeltuin, waarvan een deel gereserveerd is voor kinderen tot 6. Ook met slechter weer is dit dus de ideale locatie voor een schoolreis voor jonge kinderen.

Ook volop uitdaging voor oudere kinderen

Oudere kinderen willen vaak net wat meer spanning en sensatie. En die krijgen ze volop bij Billybird Park Hemelrijk. Zo is er een heuse familieachtbaan, kunnen ze van een bootjesglijbaan af, is er een klimberg, een enorme ballenbak (de Ballenfabriek), een natuurspeeltuin, mini helikopters, waterfietsen en nog veel meer leuke activiteiten. Een geslaagde schoolreis voor elk kind heb je bij Billybird Park Hemelrijk.

https://billybird.nl/hemelrijk/