Brasseurs Brouwers
Image default
Beauty en verzorging

Hét adres voor borstchirurgie en uw oogleden te laten liften

Bent u niet helemaal tevreden met uw borsten en zoekt u naar een kliniek met een gespecialiseerd team dat een jarenlange ervaring heeft in borstchirurgie? Dat team vindt u bij Clinic 12B. Zij staan voor u klaar in Antwerpen wanneer u niet helemaal tevreden bent over bepaalde zaken aan uw lichaam. Dankzij het uitgebreide consult dat vooraf gaat aan de behandeling, zorgen ze voor een op het lijf geschreven oplossing. Zijn het niet uw borsten die u storen, maar heeft u last van loshangende huid rond uw ogen? Dan kunt u bij Clinic 12B vrij eenvoudig uw oogleden laten liften tijdens een ooglidcorrectie.

De opties van borstchirurgie

Er zijn uiteraard veel opties en mogelijkheden bij borstchirurgie. Heeft u bijvoorbeeld last van uw rug en nek omdat uw borsten te groot zijn? Dan kunt u kiezen voor een borstverkleining waarbij het teveel aan weefsel wordt verwijderd. Of zou u net liever iets grotere borsten hebben? Een borstvergroting met prothesen zorgt voor het extra volume waar u van droomt. Beginnen uw borsten af te hangen, na gewichtsschommelingen of borstvoeding? Een borstlift zorgt opnieuw voor een volle décolleté en kan zelfs eventuele asymmetrie tussen beide borsten corrigeren. Na een volledige of gedeeltelijke borstamputatie kunt u ook rekenen om deze plastisch chirurgen om de vorm, het volume en het uitzicht te herstellen. U kunt dus voor alle vormen van borstchirurgie dit team van specialisten inschakelen zodat u zeker in goede handen bent.

Hoe werkt een ooglift?

Het laten liften van uw oogleden is ook één van de vele zaken waarvoor u terechtkunt bij Clinic 12B. Het huidoverschot rond de ogen wordt weggenomen en het teveel aan vet wordt verwijderd of opnieuw verdeeld. Door het laten liften van uw oogleden krijgt u dus een strakkere huid en heeft u niet langer last van loshangende huid. Wist u dat de insneden van zo’n ingreep onder de wimpers en in de natuurlijke plooien rond uw ogen liggen, waardoor er nauwelijks iets zichtbaar is van de operatie? Neem vrijblijvend contact op met deze specialisten en ontdek waarmee ze u allemaal kunnen helpen.