Brasseurs Brouwers
Image default
Particuliere dienstverlening

Geniet van garantie op hun multifocale brillenglazen

Bij Bruninx Design Optics, een brillenwinkel in Genk, kan u multifocale brillenglazen kopen. Een multifocaal glas is een bril waarmee u zowel ver als dichtbij kan kijken en lezen. Met deze brillenglazen ziet u probleemloos op nabije, middenlange en verre afstand. Vooraleer deze brillenwinkel uit Genk u multifocale glazen meegeeft, doen zij een oogmeting. Tijdens deze oogmeting kunnen zij met de nodige kennis brillenglazen op maat verwezenlijken die u wel een aantal jaar zal kunnen gebruiken. Daarnaast biedt deze brillenwinkel in Genk garantie op deze multifocale brillenglazen, zodat zij een nieuwe of aangepaste glazen kunnen bestellen.

Hogere prijzen bij multifocale brillenglazen

Niet alleen multicofale brillenglazen, maar ook de contactlenzen maken deel uit van deze garantie. De prijs van deze glazen liggen natuurlijk net iets hoger dan glazen die enkel bedoelt zijn om ver mee te kijken of juist dicht mee te kijken of lezen. De prijzen liggen rond de 400 à 600 euro per glas. Daarom dat deze professionele brillenwinkel weet hoe jammer het is om al meteen een probleem te ontdekken en deze niet te kunnen laten herstellen. Laat deze prijs u ook niet afschrikken, want een multifocaal grillenglas is beter ontwikkeld dan een unifocaal glas met een lichte leesondersteuning. Naast garantie op brillenglazen bieden zij ook dienstverlening op maat en eerlijk advies aan. Zij vinden het net zo belangrijk als u om de juiste bril te kiezen. Bij hen in klant koning en staan de wensen van de klanten centraal.

Ga voor een bril met multifocale brillenglazen

Wilt u graag gaan voor multifocale brillenglazen kopen bij deze gespecialiseerde winkel? Profiteer van de garantie op hun prachtige multifocale brillenglazen. Ga dan naar hun website en ontdek al hun monturen en brillenglazen of spring eens binnen in Genk. Zij zullen u met open armen ontvangen en al uw vragen over een bril beantwoorden.

https://www.bruninx.be/brillenwinkel-genk