Brasseurs Brouwers
Image default
Dienstverlening

Een eiken vloer, steeds meer mensen kiezen ervoor

De eiken vloer is bezig aan een ware opmars. In steeds meer woningen komen we deze mooie vloeren tegen. Dat is niet zo vreemd. Eiken straalt warmte en stijl uit. Het past perfect bij verschillende stijlen van inrichting. Of u nu van modern, landelijk of klassiek houdt. Parketvloeren van eikenhout zijn leverbaar in verschillende kleuren. Bovendien kunt u de kleur beïnvloeden door de vloer te bewerken met lak of olie. Hiermee wordt het hout ook nog eens extra beschermd. U kunt de vloer fraai afwerken met de beste eiken fineer plinten. Ook deze kunnen worden gelakt of geolied om de levensduur te verlengen. Op die manier gaat uw vloer tientallen jaren mee.

Het restylen van de woonkamer

Wat is er nu leuker dan de woonkamer een complete restyling geven? U begint met het uitzoeken van een mooie eiken vloer. Daarbij horen uiteraard ook eiken fineer plinten. Die kiest u in dezelfde kleur of juist een contrasterende tint. Als u dan toch bezig bent, dan is het misschien een mooi moment om ook meteen vloerverwarming te plaatsen. Uw houten vloer geleidt de warmte van de slangen optimaal. U heeft nooit meer koude voeten. Als de vloer er eenmaal in ligt dan wordt het tijd om de meubels opnieuw te plaatsen. Of misschien zijn ook die aan vervanging toe en wordt het een compleet nieuw interieur.

Wie levert mijn nieuwe parketvloer?

Bent u op zoek naar een mooie eiken vloer met mooie eiken fineer plinten? Bij Q-Floor in Rotselaar weten ze precies wat u zoekt. Bekijk het complete aanbod van producten op q-floor.com en laat u inspireren. Een offerte aanvragen of meteen een bestelling doen? Neem contact op en u krijgt zo snel mogelijk een reactie. Bereken het aantal benodigde vierkante meters ruim. Zo voorkomt u dat u moet bijbestellen met het risico op kleurverschil.