Brasseurs Brouwers
Image default
Auto's en Motoren

De renting van een wagen van het merk Audi

Ben jij slechts voor enkele dagen in België? Of zit je tussen bedrijfswagens en zoek je daarom een dienst zoals de renting van een elektrische wagen? Dan hoef je niet verder te zoeken dan Move2Green. Dit wagenrentingsbedrijf is gespecialiseerd in de kortverhuur van een elektrische auto, maar biedt eveneens formules aan om een bedrijfswagen te huren voor een langere periode. Op die manier zit jij nooit zonder auto en rijd je overal in stijl naartoe.

De verschillende modellen van Audi

Audi is een bekend merk dat absoluut niet kan ontbreken in het aanbod van deze experten. Deze kwaliteitsvolle wagens hebben een stijlvol exterieur en interieur. Zo rijd je in klasse, maar eveneens het grootste comfort. Bij de renting van een wagen bij deze experten geniet je namelijk van elektrische wagens die zijn uitgerust met de nieuwste technologische snufjes. Alles van grote touchscreens tot de beste geluidsinstallaties en zetelverwarming, zijn inbegrepen bij de kortverhuur van een elektrische auto bij Move2Green. Of je dus een bedrijfswagen wilt huren voor een lange of korte periode, je geniet altijd van de beste service bij deze garage. Je kiest bovendien volledig zelf welk model je huurt. Ga jij voor de klassieke Audi e-tron? Of zijn de e-tron GT of e-tron Sportback eerder jouw stijl. Deze experten hebben het allemaal in hun wagenpark. Ook als je nog niet weet welke auto juist bij jouw situatie past, reken je bij hen op deskundig advies over de diverse modellen.

Val nooit meer zonder auto

Geen auto hebben wanneer je naar het werk of op vakantie wilt gaan, is zeer lastig. Dankzij deze experten met een garage in Sint-Lievens-Houtem heb je dit echter nooit voor. Ga daarom bij hen langs om hun formules voor de kortverhuur van een elektrische auto te ontdekken en te bespreken welke bedrijfswagen je kan huren. Je zit voor de renting van een elektrische wagen altijd goed bij hen.