Brasseurs Brouwers
Image default
Dienstverlening

Deze expert inspecteert de brandveiligheid in scholen in Antwerpen

Jammer genoeg zijn er nog steeds heel wat bedrijven die hun brandveiligheid niet vaak genoeg laten controleren of niet onderhouden. Dat kan echter desastreuze gevolgen hebben, niet enkel voor uw bedrijf zelf, maar ook voor uw personeel. Ook in scholen in Antwerpen is het belangrijk dat de brandveiligheid volledig op punt staat. Wilt u uw school brandveilig maken? Dan kunt u rekenen op Fire Security uit Hoogstraten. Hoewel het bedrijf vrij jong is, beschikken ze toch over de nodige ervaring om u te voorzien van hulp op maat. Ontdek welke diensten deze specialist in brandbeveiliging voor u kunnen uitvoeren.

De mogelijkheden bij dit bedrijf

Deze expert is gespecialiseerd in praktisch alles wat met brandveiligheid te maken heeft. Zo kunnen ze de brandveiligheid in scholen en bedrijven in Antwerpen op verschillende manieren verhogen. In de eerste plaats kunnen ze controles uitvoeren van uw domein. Ze inspecteren de bestaande voorzieningen zoals blussystemen en voeren debietmetingen uit. Blijkt er uit de controle dat er bepaald materiaal niet aanwezig is? Dan kunt u dat bij hen bestellen. Is er een bepaald systeem aan vervanging toe? In dat geval kunnen zij dat repareren. Ook wanneer er plots iets stuk gaat, kunt u overigens bij hen terecht. Ze zijn 24 op 7 actief en dat elke dag van het jaar. Wilt u vermijden dat er iets hersteld moet worden? Dan is het aangeraden om vaste controlemomenten of onderhoudsbeurten in te plannen. Op deze manier bent u altijd zeker dat de brandveiligheid in orde is.

Train uw personeel

Naast de gebouwen, moet ook het personeel voorbereid zijn in het geval van brand. Hoe moeten ze reageren? Op welke manier moeten de leerlingen naar buiten worden begeleid? Waar wordt er afgesproken? Dat zijn allemaal zaken die duidelijk afgesproken moeten zijn. Fire Security uit Hoogstraten kan de brandveiligheid in scholen in Antwerpen verhogen door trainingen aan te bieden. Op deze manier is iedereen perfect voorbereid en is uw school beter bestand tegen brand.