Brasseurs Brouwers
Image default
Woningen

Ramen en deuren limburg

Neem voor het bestellen en monteren van kunststof ramen rechtstreeks contact op met de fabrikant.

Hier zijn veel redenen voor, we merken alleen de belangrijkste op voor de consument:

de prijs van PVC-ramen is lager dan die van dealers, distributeurs of vaste verkopers;
productiebedrijven hebben hun eigen teams van gekwalificeerde installateurs, wat de mogelijkheid van defecten van lage kwaliteit of installatie uitsluit;
het tijdsinterval tussen de registratie van de applicatie en de overdracht van het voltooide object aan de klant wordt verkort.
Let bij het kiezen van een raam goed op welke componenten in het werk worden gebruikt:
optimaal profiel – Duitse bedrijven REHAU (Rehau), VEKA (Century), KBE (KBE);
de beste ramen met dubbele beglazing, die transparantie garanderen, geen vervormingen en vlekken op het glas, zijn gemarkeerd met M1;
fittingen van fabrikanten uit Duitsland Roto, MACO, GU. Deze bedrijven waren de eersten die begonnen met het produceren van goede kwaliteit handgrepen en sloten.
In ons bedrijf worden ramen geproduceerd met alleen eersteklas componenten. Tegelijkertijd kunnen we de prijzen op de ondergrens houden. We verlagen de kosten en niet-productiekosten zoveel mogelijk, maken geen gebruik van de diensten van derden tijdens de installatie.

Bij ons werk gebruiken we alleen dubbele beglazing van de hoogste kwaliteit. Afhankelijk van het type raam worden uitsluitend versies met één kamer (twee glazen) of twee (drie glazen) uitsluitend van het merk M-1 gebruikt. Er zijn allerlei soorten staven beschikbaar voor decoratieve doeleinden.

Als extra service bieden we de installatie van energiebesparende dubbele beglazing met I-glas, multifunctioneel, beschermt tegen ultraviolette straling in de zomer of tegen onderkoeling in de winter. U kunt de installatie van dubbele beglazing bestellen bij de wereldleider – het STIS-concern met kwaliteitskenmerken die optimaal zijn voor het Russische klimaat.

Het bedrijf kan ook dubbele beglazing bestellen voor ramen of andere constructies met een niet-standaard configuratie: panoramisch, met gehard of getint glas, multiplex, enz. De maximale lengte en breedte mogen niet meer zijn dan 4 meter.
Denk je dat een raam van een derde partij je niet volledig beschermt tegen regen en wind? Koppelingen slijten snel, lekt er water door de rubberen pakkingen? We zullen alle gebreken en tekortkomingen zo snel mogelijk verhelpen!

Bent u er niet tevreden over dat de vleugels alleen het scharniermechanisme hebben? We zullen deze vervangen door een opvouwbare, indien nodig zullen we de glasunit vervangen door een hogere kwaliteit, de hellingen en ebbenhout installeren en de montagenaden verzegelen.

We installeren alleen de beste fittingen op de ramen, waardoor we de hele structuur lange tijd kunnen gebruiken zonder reparatie of vervanging. We werken samen met ’s werelds toonaangevende fabrikanten Roto, MACO, Siegenia, GU.

De soepele beweging, de afwezigheid van tocht, de dichtheid van de luiken, de mogelijkheid om het frame in een bepaalde positie te plaatsen, de afwezigheid van lekken en nog veel meer hangen af ​​van de kwaliteit van de fittingen. We raden af ​​om te besparen op beslag en bieden alleen de beste voorbeelden van sloten, handgrepen, rubberen pakkingen, verborgen inbraakwerende scharnieren.

 

 

Ramen en deuren limburg

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/