Brasseurs Brouwers
Image default
Dienstverlening

Ontdek alle voordelen van walking floor-transport

Walking floor-transport is het transporteren van bulkgoederen of verpakte goederen in grote hoeveelheden in een wagen met hydraulische vloer. Bij aankomst op de eindbestemming werkt de hydraulische vloer de goederen automatisch naar buiten. Er is dus geen nood om elk goed handmatig uit te laden. U bespaart er veel tijd mee maar waar kan u zo’n walking floor-transport vinden? In Antwerpen vindt u het antwoord op uw transport-dilemma: het transportbedrijf S’Jegers.

Bekijk alle transportmogelijkheden bij dit bedrijf

Naast walking floor-transport biedt dit bedrijf ook verschillende andere transportmogelijkheden aan. Deze transportgigant begon als transporteur voor zeecontainers en breidde elk jaar zijn vloot uit. Dit familiebedrijf bezit nu zo’n 600 containerchassis, 300 trekkers, 250 huifwagens en 20 trekkers voor koel- en vriestransport. Hieronder vallen verschillende tankwagens, kiepwagens en wagens geëquipeerd voor walking floor-transport. Vanuit Laakdal, in de provincie Antwerpen, verzorgen zij het transport van uw goederen doorheen heel Europa. Dit transportbedrijf heeft niet enkel een uitgebreide vloot, maar ook een uitgebreide infrastructuur. Naast een moderne garage waar al het onderhoud en herstellingen aan de vrachtwagens wordt uitgevoerd, hebben ze ook een eigen depannagedienst in geval van nood. Een eigen fumigatie-zone verzekert zijn klanten dat alle containers vrij zijn van ongedierte en schimmels. Wanneer er goederen opgeslagen moeten worden tijdens het transport, doen zij dit op eigen terrein in één van hun magazijnen en depots in Antwerpen. Dankzij GPS tracking op de vrachtwagens weet u bovendien altijd exact waar uw goederen zijn.

Uw ideale partner voor transport

Voor transport van goederen vanuit Antwerpen naar eender waar in Europa, kan u terecht bij S’Jegers. Dankzij hun jarenlange ervaring met walking floor-transport voor bulkgoederen kan u bovendien veel tijd besparen tijdens het transport. En tijd is geld. Bij vragen over de transportmogelijkheden die dit bedrijf aanbiedt, kan u altijd contact met hen opnemen door te bellen of een e-mail te sturen.