Brasseurs Brouwers
Image default
Winkelen

Bier cadeau geven: van Heineken tot Corona

U herkent het vast wel: je bent uitgenodigd voor een feestje, je wilt niet met lege handen aankomen, maar wat moet je eigenlijk geven? Als degene wel van een biertje houdt – waarom geef je dan niet bier cadeau? Er zijn zoveel verschillende soorten bieren. Van het ‘eigen’ Heineken tot het verfrissende zomerse Corona uit Mexico. Vergeet ook zeker niet de speciaalbieren. Wil je helemaal uitpakken? Doe dan een bierpakket cadeau.

Het ultieme cadeau: bierpakket

Eigenlijk hoeft er natuurlijk helemaal geen feestje te zijn om iemand te verrassen. Je kunt ook gewoon zo bier cadeau geven. Omdat degene gewoon een bierliefhebber is en je hem of haar wat onbekende bieren wilt laten proeven. Misschien zit er zelfs een nieuwe favoriet tussen. Naast dat bier altijd een goed cadeau is om te geven, is het ook wel leerzaam. Degene die u het bierpakket geeft kan op deze manier mooi ontdekken wat de verschillen zijn tussen dubbel, tripel en een herfstbok of blond bier. 

 

Je kunt natuurlijk gewoon wat los bier bij elkaar verzamelen uit de supermarkt en dat cadeau geven. Maar het oog wil ook wat. Kijk dus zeker eens even tussen alle bierpakketten. Mooi verpakt in bijvoorbeeld een houten krat of een koelemmer. En vaak krijgt u er nog een speciaal bierglas bij! 

 

Speciaalbier en speciale bierspellen

Hoewel een koud pilsje van een Heineken of Hertog Jan er ook altijd in gaat, is een speciaalbiertje ook echt genieten. En ze zijn dan ook erg populair. Veel mensen kunnen een speciaalbiertje erg waarderen. Het wordt ook vaak als cadeau gegeven, verpakt in een mooi pakket. Naast “gewoon” bier zijn er ontzettend veel varianten binnen speciaalbier. Proef van iedere soort en wie weet zit er een wel hele fijne tussen. 

Er zijn zelfs ook spelletjes op de markt rondom bier. U koopt dan bierpakket met verschillende bierstijlen. En in plaats van dat het bekend is welke biertje het is – is het aan u of uw vrienden de taak om dit te proeven en te raden. Geschikt voor de echte bierkenner maar ook voor iedereen die het landschap van de bieren wil (her)ontdekken. 

 

Merken bier om cadeau te doen

 

  • Leffe

  • Karmeliet Tripel Magnum 

  • Heineken

  • La Chouffe

  • Corona

 

 

Bier met persoonlijke wenskaart

Bier is altijd leuk om cadeau te geven en te krijgen. Om het hele cadeau een finishing touch mee te geven kunt er zelfs een persoonlijke wenskaart bij doen. Voor een klein bedrag extra maakt u het cadeau nog specialer. 

 

Geef dus ook iemand bier cadeau

U ziet: een bier is het ideale cadeau. Dus viert er iemand binnenkort zijn of haar verjaardag of is er een andere gelegenheid? Bezoek uw favoriete slijterij en geef eens bier cadeau. De keus in de assortimenten van slijterijen zijn groot en voor ieder wat wils. En wilt u liever niet de deur uit? Of heeft u er net geen tijd voor gehad? Dan zijn er ook prachtige online drankwinkels die zoveel moois in de aanbieding hebben en tevens ook nog snel leveren.