Brasseurs Brouwers
Recreation / Food

Vergaderen in Duiven – 10 tips Bij Welling

Als u een meeting gepland heeft en een leuke vergaderlocatie zoekt raden wij aan om te vergaderen in Duiven Bij Welling. U heeft daar uw eigen zakelijke ruimte die prima geschikt is voor een zakelijke bijeenkomst of vergadering. De bijeenkomst kan vanaf 10 personen. Al uw meetings zullen vlekkeloos verlopen. Hieronder 10 tips om goed te vergaderen in Duiven:

  1. Neem van tevoren al uw benodigdheden mee. Als u echter uw meeting houdt bij van Welling dan is audio, tv, laptopaansluiting en wifi gelukkig al aanwezig.
  2. Zorg bij lange vergaderingen dat er eten is. U wilt niet dat uw partners en/of collega’s honger krijgen en hierdoor worden afgeleid.
  3. Zorg voor een relaxte sfeer. Een warm welkom en een externe locatie van uw zakelijke bijeenkomst zorgen hier goed voor!
  4. Zorg dat iedereen elkaar de hand schud, zodat ze weten met wie ze in de zaal zijn. Een locatie buiten uw eigen kantoor helpt hierbij. Zo geef je je werknemers wat om over te praten.
  5. Zorg dat iedereen ontzorgd is. Niemand is gezellig als deze gestrest is. De locatie Bij Welling Duiven zorgt voor 100% ontzorging.
  6. Hou het krachtig. Niemand houdt ervan als er eindeloos door wordt gepraat. Mensen moeten hun aandacht erbij kunnen houden.
  7. Neem pauzes. In de pauze kan iedereen naar het toilet gaan, even tussendoor praten om het luchtig te houden of een hapje eten.
  8. Ga in een inspirerende ruimte. Een vergadering hoeft niet saai te zijn. Een VIP-ruimte maakt het leuk en inspirerend.
  9. Besteed zoveel mogelijk uit. Focus je op wat belangrijk is voor je bedrijf en waar je goed in bent. Zo kun je de catering, de locatie en het voedsel mooi uitbesteden. Dan heb je daar in ieder geval minder werk aan.
  10. Zorg voor voldoende parkeergelegenheden. Niemand wil te laat komen voor die belangrijke meeting. Een parkeerplaats ver weg zorgt ervoor dat er gestresst wordt en iedereen op het laatste moment nog veel te veel moet nadenken.

Van tevoren nemen we al uw eisen door zodat uw organisatie weet wat ze kunnen verwachten. Zo kunnen jullie je focussen op wat belangrijk is voor jullie bedrijf. Zo blijft je vergadering fris en actief. Iedereen wordt verzorgt van koffie en thee en u kunt zelf kiezen of u er een lunch of diner bij wilt (zowel vooraf als ter afsluiting van uw bijeenkomst). Dus, kom vergaderen Bij Welling

https://www.bijwellingduiven.nl/vergaderlocatie