Brasseurs Brouwers
Image default
Auto's en Motoren

Thuis uw elektrische auto opladen met een van de laadpunten van deze expert

Denkt u na over een elektrische auto, dan krijgt u ook te maken met benodigde laadpunten. Inmiddels zijn er binnen België gelukkig al een flink aantal laadpalen waarmee u de batterij van uw auto weer volledig op kunt laden. Echter wilt u uw elektrische bedrijfswagen of eigen wagen natuurlijk het liefste thuis kunnen opladen. Dit kan! Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om thuislaadpunten. ChargePro is een specialist op het gebied van deze laadpunten. Zo zullen zij samen met u kijken naar uw wensen en vervolgens advies geven over welke laadoplossing het beste bij u past. Terwijl u geniet van uw nachtrust, wordt de batterij van uw elektrische bedrijfswagen volledig opgeladen zodat u de volgende ochtend weer op tijd naar uw werk kan.

Hulp bij laadpunten op gemeenschappelijke parkeerterreinen

Bent u woonachtig in een woon- of appartementencomplex? Dan beschikt u waarschijnlijk niet over een eigen parkeergelegenheid. Betekent dit dat het rijden in een elektrische (bedrijfs)auto en het plaatsen van een laadpunt hierdoor niet mogelijk is? Nee! Wanneer er de wens is om een laadpunt te plaatsen op een gemeenschappelijk parkeerterrein, gaan de medewerkers van ChargePro voor u in gesprek met de eigenaar van de grond om het laadstation te realiseren. Wist u dat u daarbij ook anderen toegangsrechten kunt geven? Via deze weg draagt u bij aan een grotere beschikbaarheid van laadpunten in uw buurt.

Aan de elektrische bedrijfswagen wordt ook gedacht

Ook bedrijven besluiten steeds vaker elektrisch rijden te kiezen. Zo wordt de diesel of benzine auto van het personeel ingewisseld voor een elektrische bedrijfswagen. Er zijn dan ook een aantal laadoplossingen ontwikkelt speciaal voor kantoorlocaties. Bij deze laadpalen kunnen er bijvoorbeeld gelijktijdig meerdere auto’s worden aangesloten waardoor de werknemers eenvoudig en samen de auto’s kunnen opladen. U, als werkgever, kunt daarbij precies in de gaten houden hoeveel laadtijd er nodig is.

Gerelateerde artikelen

Auto’s verkopen via een torenhoge autoverzekering?

Rolstoel oprit