You are here: Home » Recreation / Food » Ervaar ultieme luxe tijdens het reizen in Zuid-Afrika

Ervaar ultieme luxe tijdens het reizen in Zuid-Afrika

Een reis door Zuid-Afrika kunt u zo luxe maken als u zelf wenst. Geniet van een heerlijk wijntje bij uw eigen lodge in een Game Reserve of van een overheerlijke cocktail in het legendarische Shimmy’s Beachclub in Kaapstad. Daarnaast geniet u van gastvriendelijke bevolking, prachtige natuur en uitstekende accommodaties voor u en uw familie. Boek daarom uw reis bij een echte Afrika expert, welkom bij Oryx Travel. Met deze touroperator kunt u gaan voor een prachtige vakantiebestemming in Botswana, Zuid-Afrika, Namibië, Zi mbabwe en Oeganda boeken. Met een reis via Oryx Travel mist u niets van het land en geniet u ook in het verre Afrika van alle luxe die u thuis gewend bent, misschien nog wel luxer zelfs!

In Botswana op vakantie voor mooie herinneringen die u de rest van uw leven bij blijven

Een reis, gereld van A tot Z. Wie wil dat nou niet? In Botswana op vakantie gaan is een ervaring die u in uw leven minstens een keer meegemaakt moet hebben. Pas na een reis door het continent snapt u dat Afrika een echte ‘cradle of life’ is. En door te kiezen voor Oryx Travel als uw touroperator kunt u met een gerust hart vertrekken op het avontuur van uw leven. Alles wordt geregeld, tot aan de financiële zekerheid aan toe! Heeft u bepaalde voorkeuren? Geef het door en uw luxe rondreis wordt voor u op maat samengesteld. En heeft u na uw reis door Botswana nog lang geen genoeg van Afrika (iets dat wij ons overigens goed voor kunnen stellen)? Dan zijn er nog vele andere bestemmingen beschikbaar, zoals een van de luxe reizen naar Zuid-Afrika.

Adembenemende uitzichten en ervaringen tijdens een van de luxe reizen door Zuid-Afrika

Met Oryx Travel bent u gegarandeerd van een geweldige reis. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Altijd al eens naar Zuid-Afrika gewild? Grijp nu uw kans door een van de luxe reizen naar Zuid-Afrika te boeken bij Oryx Travel! Op avontuur met een safari, genieten van de cultuur, de flora én de fauna, en aan het einde van een dag vol onvergetelijke indrukken lekker neerploffen in uw luxe lodge. Nadat u in Zuid-Afrika bent geweest wilt u gegarandeerd nog een keer terug naar dit prachtige continent. Wat dacht u van een vakantie naar Botswana, Namibië of Zambia? En iedere reis wordt tot in de puntjes voor u geregeld. Heeft u op vakantie nog vragen of loopt u ergens tegenaan, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met het thuisfront via Oryx Travel.