Brasseurs Brouwers
Recreation / Food

Een led paneel thuis gebruiken

Als het gaat om led verlichting zijn er heel veel verschillende led lampen beschikbaar. Sommigen worden veelal buiten gebruikt terwijl anderen juist voor binnen zijn. Sommige lampen zijn perfect voor huiselijk gebruik terwijl anderen juist geschikt zijn voor bedrijven.

Een goed voorbeeld waarom led lampen zo veelzijdig zijn is het led paneel. Dit type verlichting dat voornamelijk in kantoren en bij bedrijven wordt gebruikt is ook uitermate geschikt voor thuisgebruik.

Een led paneel past perfect in een bijkeuken

 

Er zijn een aantal delen in het huis waar verlichting sneller stuk gaat dan bij andere delen. Eén van deze locaties is de bijkeuken. Alhoewel dit deel van het huis wel wordt verwarmt, wordt het ook blootgesteld aan temperatuurschommelingen door het openen bijvoorbeeld de achterdeur. Normale lampen kunnen slecht tegen deze constante schommelingen en gaan dan ook veel minder lang mee dan normaal. Led lampen zoals een led paneel hebben hier geen last van. Ze produceren zelf geen warmte en hebben ook geen last van hoge en lage temperaturen. Sterker nog een led lamp werkt even goed bij -15, 20 en 35 graden.

 

Led verlichting is ideaal in bijvoorbeeld de garage

 

Vaak moeten mensen maar kort in een garage (of bijkeuken) zijn. Misschien omdat ze snel iets uit de vriezer nodig hebben of omdat ze iets uit de berging willen pakken. Als je dan in het donker is wil je niet lang wachten tot je lamp is opgewarmd. Halogeen lampen zijn dan ook ongeschikt voor dit soort plekken, maar goede vervangers waren tot voor kort slecht te vinden. Maar juist hier zijn goedkope led lampen ideaal. Het grote oppervlakte van een led paneel kan de gehele garage verlichten, het zoemt niet en het geeft ook nog eens direct licht zonder te knipperen.

 

Led lampen in een modern interieur

 

Een led paneel wordt niet vaak in een woonkamer of keuken opgehangen vanwege het strakke en haast zakelijke karakter. Toch past dit soort led verlichting perfect in een modern interieur. Als je veel strakke meubels hebt en een moderne keuken, dan zal een led paneel het huis een extra accent geven.

 

https://www.leds-depot.be/led-armaturen/led-paneel.html

Gerelateerde artikelen

Spetterende zomer in eigen land

Hoe apps in de playstore komen

Ontwikkelingen in de logistieke sector